Testimonials

Ben je benieuwd hoe anderen de opleidingen van SenSolid hebben ervaren? Lees en bekijk de testimonials van onze deelnemers.

Home » Testimonials

NLP Practitioner testimonials

springest-practitioner
Pim Peeters

Pim Peeters

"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren."

Tettie

Tettie van der Graaf

"De mooie afwisseling tussen de theorie en de praktische oefeningen, geven een mooie basis om de methodieken goed eigen te maken. Wat heeft dit mij veel energie gegeven en een positieve mindset."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

“Vijf weken na datum nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische cursus EN het geleerde in de praktijk aan het toepassen. Als ik een score van 10 sterren kon geven deed ik dat."

Geesje Dam2

Geesje Dam

"Doelstellingen en verwachtingen waren dat ik mijn bewustwordingsproces zou vergroten waardoor ik meer tot mijn recht zou komen en daarnaast anderen beter zou kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces. De opleiding had dat zeker tot resultaat.

NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen.

Christian Mathijssen

"Vele ervaringen rijker door de samenhang van deze drie opleidingen ineen. Het is intensief, intens maar vooral mind blowing wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Een ervaring die ik iedereen zou kunnen aanbevelen."

Menzo Ockels2

Menzo Ockels

"Acht onvergetelijke dagen meegemaakt in een prachtige omgeving, met open en gemotiveerde medecursisten en een inspirerende trainer. Veel geleerd, veel inzichten gekregen die prima toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dit smaakt naar meer!"

NLP Master Practitioner testimonials

springest-master
NLP Master Practitioner cursist Harry Lammers.

Harry Lammers

"Op heel plezierige wijze de training gevolgd. Was een goed stuk verdieping, die op praktische en boeiende wijze werd gegeven. Nieuwe inzichten gekregen, interessante mensen leren kennen, extra kennis opgedaan en daarmee veel goefend!"

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

"Na de NLP Practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master Practitioner, ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan."

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

"Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!"

Pim Peeters

Pim Peeters

"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach / gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden."

cropped-lilian-zw

Lilian Braaksma

"Life Changing Experience. Het maakt niet uit welk onderdeel je aanspreek of leerdoel je hebt, na deelname zal je leven in positieve zin nooit meer hetzelfde zijn!"

NLP Master Practitioner cursist Jacqueline van Dokkumburg.

Jacqueline van Dokkumburg

"De Master NLP was voor mij een volledige verdieping van de Practitioner. De trainer Karel Knoester is een energieke dynamische coach die vol passie de theorie overbrengt. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding bij SenSolid gevolgd heb."