Personal Coaching
uit eigen kracht.

Leef vanuit je passie: creëer meer tijd en ruimte voor datgene wat jij wilt. Van belemmerende overtuigingen naar duurzame gedragsverandering.

Ontdek je onbegrensde mogelijkheden.

Coaching heeft als doeleinde om je effectiviteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te vergroten. Veel sporters op hoog niveau hebben een coach die ervoor zorgt dat ze een topprestatie neerzetten. Vanuit die gedachte werken wij ook met jou.

Misschien wil je beter kunnen delegeren. Misschien wil met meer overtuiging presentaties geven. Of misschien wil je juist andere mensen in hun kracht zetten. Na een coachingstraject bij SenSolid beschik jij over alle benodigde handvatten om zelfstandig het proces voort te zetten en te blijven ontwikkelen, zodat jij elke keer weer een top prestatie kan neerzetten!

Resultaten

Doorbreek oude patronen die jou in de weg staan.

Creëer meer tijd en ruimte voor datgene dat jij wilt.

Stel prioriteiten en vind balans in het leven.

Beheers technieken om altijd in de juiste stemming te zijn.

Vergroot het vertrouwen in jezelf en in de ander.

Leer flexibel om te gaan met moeilijke situaties.

Ruim negatieve emoties voor eens en altijd op.

Onze Werkwijze

We beginnen een coachingstraject met een uitgebreide intake waarin we samen vaststellen wat jij precies wilt bereiken. Daar maken we afspraken over. Ook is er de mogelijkheid om via Energy Drives een uitgebreide 360 graden feedback/feedforward analyse uit te voeren zodat jij breed inzicht krijgt in je huidige situatie. Onze coaching wordt individueel, in een 2-daagse, uitgevoerd in een rustgevende ambiance.

Een 'outside the box' aanpak.

Aangezien Doorbraak Coaching een individueel maatwerktraject is, kun je je hiervoor het gehele jaar door aanmelden. Tijdens het coachingstraject wordt gebruik gemaakt van geavanceerde coachingstechnieken die permanente veranderingen in gedrag en houding mogelijk maken in zéér korte tijd. Het succes van deze methode is afhankelijk van jouw inzet. Daarom starten wij het traject uitsluitend onder twee volgende voorwaarden:

Je bent écht gemotiveerd en wilt daadwerkelijk veranderen op het gebied van gedrag en houding (attitude).

Je staat open voor een intensieve, integere, integrale en soms 'outside the box'-aanpak.

Een half jaar na afronding van het traject hebben we opnieuw (telefonisch) contact voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Deze unieke aanpak hanteren wij al sinds 1998 met resultaten zo indrukwekkend dat onze directeur, Karel Knoester, er momenteel een promotieonderzoek over schrijft in het kader van 'Transformatief Leren'.

SenSolid Coaching op
RTL Lifestyle Experience.

Tijdens een coachingstraject leer je technieken en handvatten om sterker in je kracht staan. Zie hoe Marco Broeknellis zijn angst voor presentaties heeft overwonnen via een coachingstraject bij SenSolid.

*Deze feature is uitgezonden op RTL Lifestyle Experience.

Internationaal Geaccrediteerd

SenSolid hecht hoge waarde aan kwaliteit. Wij zijn dan ook internationaal geaccrediteerd bij verschillende instanties zoals The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), het European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).
Het logo van Nobco.
Logo's van de instanties waar de doorbraak coaching van SenSolid geaccrediteerd is.

Duurzame Relaties

Meer dan een klant en meer dan een organisatie... Mensen met een passie voor ontwikkeling.

Ik ben mijn hart gaan volgen en ben wat met mijn passie gaan doen. En het voelt goed. Ik werk nu meer vanuit mezelf dan ooit tevoren.

- Janet V. HR Manager.

De eerste stap in jouw Ontwikkeling.

Wil je hier meer over weten? Plan alvast je kennismaking in om er achter te komen of een coachingstraject bij jou past.

Personal Coaching

Vergroot je effectiviteit op persoonlijk en professioneel gebied met meetbare resultaten.

Een volledig coachingstraject

Een uitgebreide intake

Een 360 graden analyse

Eindevaluatie + vervolgsessie

Lesmateriaal

Lunch, Diner, Onbeperkt koffie/thee

Overnachting + Ontbijt