Wij zijn SenSolid

Één Visie, één Missie, één TEAM.

Visie

Een wereld waarin ieder mens zichzelf, vol vertrouwen, op een positieve manier ontwikkelt.

Missie

De hoogste kwaliteit coaching en opleidingen verzorgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Karel-hanze
sensolid_-_logo_with_slogan__official_

Onze Kernwaarden

De naam SenSolid is een combinatie tussen twee Engelse woorden, namelijk Sense (gevoel, zintuigen) en Solid (solide, stevig). Vandaar ook onze payoff, Gevoel voor Verandering. Vanuit deze basis is SenSolid in 2005 opgericht en verzorgen wij al bijna 15 jaar internationaal erkende opleidingen, trainingen en coachingstrajecten.

Ons kenmerk: een solide aanpak bij veranderingsprocessen met positieve resultaten en een goed gevoel.

Het Team van SenSolid

Karel Knoester, CEO, Practice Leader en Master Coach bij SenSolid.

Karel Knoester

Directeur | Hoofdtrainer

Drs. Karel Knoester is de Oprichter van SenSolid. Karel verzorgt al meer dan 20 jaar training, coaching en opleidingen. Hij is opgeleid in Engeland en in Amerika door toptrainers, zoals: Deepak Chopra, Tad James, John Overdurf & Julie Silverthorn, Anthony Robbins en David Shephard.

Jasper Knoester, Innovatie Manager bij SenSolid.

Jasper Knoester

Innovatie Manager

Jasper Knoester is de coaching wereld ingetreden als Digital Strategy Manager voor Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching. Als Innovatie Manager is Jasper verantwoordelijk voor alle nieuwe ontwikkelingen en het optimaliseren van interne en externe processen.

Tracy Bui, Communicatie Specialist bij SenSolid.

Tracy Bui

Communicatie Specialist

Tracy Bui is werkzaam als Communicatie Specialist binnen SenSolid. Naast het beheren van social media en het ontwerpen van communicatie strategieën, is Tracy hard aan het werk met het voorbereiden van onze eerste buitenlandse trainingen.

Design

kevin-hekman

Kevin Hekman

Video Editor

Kevin Hekman, tevens Visual Director bij DSGN®, is verantwoordelijk voor de video impressies van onze opleidingen en trainingen, én onze SenSolid Stories.

Foto melle

Melle Sikma

Grafisch Ontwerper

Melle Sikma, tevens Creative Director bij DSGN®, heeft onze nieuwe huisstijl van SenSolid ontworpen en is het creatieve brein achter onze ontwerpen.

Associates

Jan-Willem Bink, NLP trainer en coach.

Jan-Willem Bink

Associate Trainer
Marjoleine Schoevers, associate NLP trainer bij SenSolid.

Marjoleine Schoevers

Associate Trainer
André Brontsema, associate NLP trainer bij SenSolid.

André Brontsema

Associate Trainer

Laten we Kennis Maken

Wil je weten wat SenSolid voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Of ben je gewoon aan het verkennen? Ons team staat voor je klaar.