NLP Practitioner
& Coach.

Leer de basistechnieken van NLP en maak kennis met Hypnose en Reiki 1 in de Internationaal Erkende NLP Practitioner. Beoordeeld met een 9.7 op Springest.

Home » NLP Practitioner

Je NLP Practitioner... én nog veel meer.

Ontwikkel jezelf en ontdek je ware potentie. NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) bestaat uit technieken die inzicht bieden in communicatie, motivatie, gedrag en verandering. Tijdens de NLP Practitioner & Coach leer je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier beïnvloeden.

Verdiep jezelf in de materie van NLP zonder onderbrekingen

Werk aan je eigen doelstellingen in een veilige en stimulerende omgeving

Volg deze opleiding, zo vaak je wilt, opnieuw zonder opleidingskosten

Wil jij effectiever communiceren om de juiste intentie over te brengen op het juiste moment? Dan is de NLP Practitioner & Coaching voor jou.

springest-practitioner

De hoogste kwaliteit opleidingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Goed om te weten

Opleidingsduur: 8 dagen

Mogelijkheid BTW-vrij: Ja

Leven Lang Leren: Ja

Het Programma

De NLP Practitioner & Coach is 8 dagen achtereenvolgend. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnose en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst. Zo ben jij startklaar om het geleerde toe te passen in je eigen situatie, zowel privé als op het werk.

Accelerated Learning in de Praktijk

Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over NLP & Transformatief Leren. Als mens zijn wij in staat om, van het ene op het andere moment, nieuwe verbindingen te maken en inzichten te krijgen. Vanuit die gedachte passen wij een inductieve leermethode toe tijdens onze opleidingen. Onze NLP Practitioner opleiding is zo ontworpen dat jij in een korte tijd alle nodige handvatten krijgt om je doelstellingen te bereiken en je de technieken eigen te maken.

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om het maximale uit de NLP Practitioner te halen - alleen een goede dosis leergierigheid, nieuwsgierigheid en enthousiasme. Tijdens de NLP Practitioner komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

NLP Basis

Geschiedenis van NLP

De betekenis van NLP

Het NLP Communicatiemodel

NLP Vooronderstellingen

Representatiesystemen

Zintuiglijke scherpzinnigheid

Functies van het onbewuste

NLP Vaardigheden

Doelen stellen

Logische niveaus

Strategieën opvragen

Universeel leerproces

Oplossen van conflicten

Feedback geven/ontvangen

Taalpatronen

NLP Technieken

Ankeren

Waarnemingsposities

Time Line Therapy®

Visual Squash

Swish Patterns

Herkaderen

Rapport

Internationaal Erkende Certificaten

De NLP Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Je ontvangt 3 certificaten na afronding:

  1. NLP Practitioner
  2. Hypnosis Practitioner
  3. Reiki First Degree

Omdat onze opleiding internationaal erkend is kan je, na het behalen van je NLP Practitioner, bij elk erkend instituut een NLP Master Practitioner volgen.

Met de NLP Practitioner & Coaching behaal je 3 certificaten: De NLP Practitioner, Hypnosis Practitioner en Reiki 1.
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).
Logo's van de instanties waar de NLP opleidingen van SenSolid geaccrediteerd zijn.

Bekijk de SenSolid Stories

Meer dan alleen theorie en praktijk. Een unieke ervaring die je samen met een bijzondere groep beleeft. Volg de ervaringen van onze deelnemers.

Een Investering in jouw Ontwikkeling.

Reserveer je deelname voor de NLP Practitioner, of neem de stap naar Master Coach met het Totaal Pakket.

NLP Practitioner
& Coach

2997,-

excl. BTW

Een unieke samenstelling van NLP, Hypnotherapie en Reiki. Leer in 8 dagen hoe je gedachten, gevoelens en gedragingen op een positieve manier kan beïnvloeden.

Internationaal erkende NLP Practitioner

Hypnosis Practitioner

Reiki First Degree

SenSolid NLP Werkboek
+ Lesmateriaal

Leven Lang Leren

Lunch, Diner, Onbeperkt koffie/thee

Ontspanningsmassage

NLP
Totaal Pakket

5497,-

excl. BTW

In één sprong doorstromen naar NLP Master Practitioner & Master Coach. Een combinatie van de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner opleidingen.

Internationaal erkende NLP Practitioner
+ NLP Master Practitioner

Hypnosis Practitioner
+ Advanced Hypnosis

Reiki First Degree 
+ Reiki Second Degree

SenSolid NLP Werkboeken
+ Lesmateriaal

Leven Lang Leren

Lunch, Diner, Onbeperkt koffie/thee

2 Ontspanningsmassages

Sponsoring van ruim 500,-

Startdata 2019

De NLP Practitioner & Coach wordt gehouden op de volgende data:

De puntjes op de i.

Landgoed Stakenberg, waar de NLP trainingen en de Doorbraak Coaching van SenSolid worden gehouden.

De NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Testimonials.

Ben je benieuwd hoe anderen de NLP Practitioner hebben ervaren? Onze deelnemers delen graag hun verhaal. Neem ook eens een kijkje op onze NLP Ervaringen pagina voor meer filmpjes en testimonials.

Geesje Dam2

Geesje Dam

Teamleider Informatiebewerking, Tresoar

"Afwisseling tussen theorie en praktijk was goed en Reiki/hypnose een verrijkende aanvulling. Doelstellingen en verwachtingen waren dat ik mijn bewustwordingsproces zou vergroten waardoor ik meer tot mijn recht zou komen en daarnaast anderen beter zou kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces. De opleiding had dat zeker tot resultaat. Daarom kan ik deze opleiding aanbevelen: je leert het potentieel van je onbewuste beter te benutten, er is veel meer mogelijk dan je denkt."

Pim Peeters

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren. Dit verzorgt door een inspirerende trainer op een mooie en rustige locatie in de natuur."

NLP Master Practitioner cursist Rob Meyn.

Rob Meyn

Eigenaar, d-lep

"Als jij jouw onuitputtelijke potentieel aan creativiteit en kracht wilt ontdekken dan is een opleiding bij SenSolid met meester opleider Karel Knoester zeker aan te raden. Boeiende, interessante en geweldige ervaring. Veel interactie door het direct toepassen van de diverse methodieken. De 8 dagen waren zo om. Dit proeft naar meer en ik ga nu op voor de NLP Master Practitioner & Master Coach. Ik kwam binnen als cursist, werd daarna al snel deelnemer, toeschouwer en observator en voelde dat ik naar huis ging als regisseur."