NLP Practitioner
& Coach

Ervaar de kracht van NLP technieken en hoe je deze in de praktijk kan inzetten. Beoordeeld met een 9.7 op Springest.

Home » NLP Practitioner

Next Level Performance

Leer waarom je doet wat je doet, en vooral hoe je kunt veranderen wat je doet. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en in je kracht staan? Dan is de NLP Practitioner & Coach voor jou.

Nieuwe inzichten

Je leert technieken om je gedachten, gevoelens en overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden. Hierdoor word je flexibeler in je gedrag en communicatie.

Outside the box

Daarnaast gaan we aan de slag met outside the box methodieken. In de avonden doe je mee aan de masterclasses Hypnotherapie en Reiki First Degree.

Leven Lang Leren

Meer dan zo maar een opleiding. Bij SenSolid mag je de NLP Practitioner & Coach, zo vaak je wilt, opnieuw volgen zonder te betalen (excl. arrangement).

Accelerated learning in 8 dagen

Misschien vraag je je af, de meeste instituten doen hier veel langer over... Hoe kan dit in 8 dagen? Als mens zijn wij in staat om, van het ene op het andere moment, anders tegen de wereld aan te kijken. De NLP Practitioner opleiding van SenSolid is zo ontworpen dat jij alle nodige handvatten krijgt om je doelstellingen te bereiken en de NLP technieken te beheersen.

Je blijft in de flow

Een complete ervaring van begin tot eind. Je verliest geen tijd door elke maand opnieuw aan je groep te wennen en de vorige sessies te herhalen. Tijd is waardevol. Je hoeft geen half jaar of langer te wachten — na 8 dagen ben jij startklaar om NLP toe te passen in de praktijk.

Persoonlijke begeleiding

Je leert niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen én vooral hoe je het zelf kan toepassen in je dagelijks leven. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je kan, tussen de dagdelen door, 1-op-1 met onze begeleiders werken aan je leerdoelen of oefenen met NLP technieken.

Een sterkere band

Door de veilige sfeer binnen de groep kom je heel snel tot de kern. Vanaf het ontbijt tot aan de avond samen oefenen, samen leren en samen ontwikkelen. Door er intensief mee bezig te zijn houd je je medecursisten scherp en bouw je snel een vertrouwensband op.

De diepte in

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in training & coaching en die ervaring nemen we met ons mee. Onze trainers luisteren naar de behoeftes van de groep en begeleiden je op een dynamische wijze door de stof. De NLP Practitioner & Coach is volledig gericht op jouw leerdoelen.

Het programma

Onze NLP Practitioner opleiding is zo samengesteld dat je aan het eind startklaar bent om NLP technieken te gebruiken in je eigen situatie — zowel privé als op het werk.

De indeling

De NLP Practitioner & Coach is 8 dagen achtereenvolgend. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnotherapie en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst.

Startdata 2020

Accreditaties

De NLP Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).
Logo's van de instanties waar de NLP opleidingen van SenSolid geaccrediteerd zijn.
Met de NLP Practitioner & Coaching behaal je 3 certificaten: De NLP Practitioner, Hypnosis Practitioner en Reiki 1.

Certificering

Je behaalt 3 certificaten na afronding van de NLP Practitioner & Coach opleiding:

  1. NLP Practitioner
  2. Hypnotherapy Practitioner
  3. Reiki First Degree

Omdat deze opleiding internationaal erkend is kan je, na het behalen van je NLP Practitioner, bij elk erkend instituut een NLP Master Practitioner volgen.

Wat onze deelnemers zeggen

Meer dan alleen theorie en praktijk. Een unieke ervaring die je samen met een bijzondere groep mensen beleeft. Onze deelnemers delen graag hun ervaringen.

springest-practitioner
Pim Peeters

Pim Peeters

"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren."

Tettie

Tettie van der Graaf

"De mooie afwisseling tussen de theorie en de praktische oefeningen, geven een mooie basis om de methodieken goed eigen te maken. Wat heeft dit mij veel energie gegeven en een positieve mindset."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

“Vijf weken na datum nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische cursus EN het geleerde in de praktijk aan het toepassen. Als ik een score van 10 sterren kon geven deed ik dat."

Geesje Dam2

Geesje Dam

"Doelstellingen en verwachtingen waren dat ik mijn bewustwordingsproces zou vergroten waardoor ik meer tot mijn recht zou komen en daarnaast anderen beter zou kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces. De opleiding had dat zeker tot resultaat.

NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen.

Christian Mathijssen

"Vele ervaringen rijker door de samenhang van deze drie opleidingen ineen. Het is intensief, intens maar vooral mind blowing wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Een ervaring die ik iedereen zou kunnen aanbevelen."

Menzo Ockels2

Menzo Ockels

"Acht onvergetelijke dagen meegemaakt in een prachtige omgeving, met open en gemotiveerde medecursisten en een inspirerende trainer. Veel geleerd, veel inzichten gekregen die prima toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dit smaakt naar meer!"

De volgende stap in jouw ontwikkeling

Reserveer je deelname voor de NLP Practitioner, of neem meteen de stap naar Master Coach via het Totaal Pakket.

De volgende stap in jouw ontwikkeling

Reserveer je deelname voor de NLP Practitioner, of neem meteen de stap naar Master Coach via het Totaal Pakket.

NLP Practitioner
& Coach

2997,-

excl. BTW

Internationaal erkende NLP Practitioner + Hypnotherapie en Reiki First Degree

SenSolid NLP Practitioner Werkboek + Lesmateriaal

Leven Lang Leren — onbeperkte toegang tot onze NLP Practitioner opleidingen

NLP
Totaal Pakket

5497,-

excl. BTW

De volledige NLP Practitioner & Coach + NLP Master Practitioner & Coach

Voor het totaalpakket ontvang je een sponsoring van ruim 500,-

Leven Lang Leren — onbeperkte toegang tot onze NLP opleidigen

Locatie

Landgoed Stakenberg, waar alle NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven.

De NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

  • Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet
Overnachtingen
Btw-vrijstelling
Fiscaal aftrekbaar