info@sensolid.nl • 085-222 09 02

Neuro Linguïstisch Programmeren

Of: je Next Level of Performance!

Website banner - logos 2

NLP Opleidingen

NLP Practitioner cursisten in gesprek

NLP Practitioner

Als Practitioner beheers je technieken die jou in staat stellen om effectiever te communiceren. Tijdens de NLP Practitioner bij SenSolid leer je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier beïnvloeden. 

NLP Practitioner cursisten Menzo Ockels en Geesje van Dam op de hei

NLP Master Practitioner

Op Master niveau beheers je geavanceerde coachingstechnieken om jezelf en jouw omgeving positief te beïnvloeden. De NLP Master Practitioner bij SenSolid is volledig gericht op het verder ontwikkelen van je coachingsvaardigheden. 

NLP Practitioner cursist ontvangt 3 internationaal erkende certificaten

NLP Totaal Pakket

Ideaal voor aspirant coaches en iedereen met een passie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het NLP Totaal Pakket van SenSolid is de manier om in één sprint je NLP Practitioner én je NLP Master Practitioner te behalen. 

Bart Middelberg van SenSolid op de NLP Master Practitioner

NLP Refresher Course

Meerdere keren per jaar organiseren wij een opfriscursus voor NLP'ers. De NLP Refresher Course van SenSolid is ideaal om je kennis op te frissen, de laatste ontwikkelingen in NLP te delen en om andere cursisten te ontmoeten.

NLP Practitioner cursist Marianne Vlak-Tijsma

"Karel weet de theorie van NLP op een hele heldere, boeiende en duidelijke manier zeer volledig over te brengen. Gun jezelf deze ervaring!"

Marianne Vlak-Tijsma
Manager Marketing & Communicatie bij abflexkracht

Wat is NLP?

NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) bestaat uit technieken die inzicht bieden in communicatie, motivatie, gedrag en verandering. Met deze technieken ben je in staat om de wisselwerking tussen je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier te beïnvloeden.

NLP biedt denkkaders en praktische tools voor ieder vakgebied waar communicatie belangrijk is. Communicatie met anderen, maar evenzeer communicatie met verschillende kanten van jezelf.