NLP Master Practitioner
& Coach.

Leer geavanceerde technieken van NLP, Hypnose en Reiki 2 in de Internationaal Erkende NLP Master Practitioner. Beoordeeld met een 9.8 op Springest.

Home » NLP Master Practitioner

Je NLP Master Practitioner: Next Level Performance.

Als NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) Master Practitioner beheers je geavanceerde technieken die inzicht bieden in communicatie, motivatie, gedrag en verandering. De training is volledig gericht op het verder ontwikkelen van je coachingsvaardigheden zodat jij je medewerkers coachend kan leiden, of zelf als coach aan de slag kan gaan.

Verdiep jezelf in de materie van NLP zonder onderbrekingen

Werk aan je eigen doelstellingen in een veilige en stimulerende omgeving

Volg deze opleiding, zo vaak je wilt, opnieuw zonder opleidingskosten

Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten om het beste uit anderen te halen? Dan is de NLP Master Practitioner & Coach voor jou.

springest-master

De hoogste kwaliteit opleidingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Goed om te weten

Opleidingsduur: 9 dagen

Mogelijkheid BTW-vrij: Ja

Leven Lang Leren: Ja

Het Programma

De NLP Master Practitioner & Coach is 9 dagen achtereenvolgend. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnose en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst. De opleiding is volledig gericht op het verder ontwikkelen van jouw (coach)vaardigheden, voor zowel privé als op het werk.

Accelerated Multi-level Learning

Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over NLP & Transformatief Leren. Als mens zijn wij in staat om, van het ene op het andere moment, nieuwe verbindingen te maken en inzichten te krijgen. Vanuit die gedachte passen wij een inductieve leermethode toe tijdens onze opleidingen. Onze NLP Master Practitioner opleiding is zo ontworpen dat jij in een korte tijd alle nodige handvatten krijgt om je doelstellingen te bereiken en de technieken eigen te maken.

Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je een NLP Practitioner (van een erkend instituut) nodig. De NLP Master Practitioner is een verdieping van de NLP Practitioner, met o.a. de volgende onderdelen:

NLP Kennis

Verdieping Submodaliteiten

Neurologische Niveaus Dilts

Meta-frames en S.O.M.

Satir-categorieën

Verdieping Strategieën en TOTE

Multi-level Communicatie

De Kracht van Metaforen

NLP Vaardigheden

Hypnotisch taalgebruik

Loops creëren

Inductief leren

Conflicten oplossen

Waarden achterhalen

Feedback geven en ontvangen

Overtuigend presenteren

NLP Technieken

Verdieping Ankeren

Drop Down Through Technique

Verdieping Time Line Therapy®

Mapping accross

Modelleren

Coaching intakes + begeleiding

Verdieping Rapport

Internationaal Erkende Certificaten

De NLP Master Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Je ontvangt 3 certificaten na afronding:

  1. NLP Master Practitioner
  2. Advanced Hypnosis
  3. Reiki Second Degree

Na het behalen van je NLP Master Practitioner beheers je geavanceerde coachingstechnieken die je op een praktische wijze kan inzetten voor jezelf en voor je omgeving.

Met de NLP Master Practitioner & Master Coach behaal je 3 certificaten: De NLP Master Practitioner, Advanced Hypnosis en Reiki 2.
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).
Logo's van de instanties waar de NLP opleidingen van SenSolid geaccrediteerd zijn.

Bekijk de SenSolid Stories

Meer dan alleen theorie en praktijk. Een unieke ervaring die je samen met een bijzondere groep beleeft. Volg de ervaringen van onze deelnemers.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Reserveer je deelname voor de NLP Master Practitioner, of kies het Totaal Pakket voor de NLP Practitioner + NLP Master Practitioner.

NLP Master Practitioner
& Coach

2997,-

excl. BTW

Volledig gericht op het verder ontwikkelen van je coachingsvaardigheden. Beheers geavanceerde technieken uit NLP, Hypnotherapie en Reiki.

Internationaal erkende NLP Master Practitioner

Advanced Hypnosis

Reiki Second Degree

SenSolid NLP Werkboek
+ Lesmateriaal

Leven Lang Leren

Lunch, Diner, Onbeperkt koffie/thee

Ontspanningsmassage

NLP
Totaal Pakket

5497,-

excl. BTW

In één sprong doorstromen naar NLP Master Practitioner & Master Coach. Een combinatie van de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner opleidingen.

Internationaal erkende NLP Practitioner
+ NLP Master Practitioner

Hypnosis Practitioner
+ Advanced Hypnosis

Reiki First Degree 
+ Reiki Second Degree

SenSolid NLP Werkboeken
+ Lesmateriaal

Leven Lang Leren

Lunch, Diner, Onbeperkt koffie/thee

2 Ontspanningsmassages

Sponsoring van ruim 500,-

Startdata 2019

De NLP Master Practitioner & Coach wordt gehouden op de volgende data:

De puntjes op de i.

Landgoed Stakenberg, waar de NLP trainingen en de Doorbraak Coaching van SenSolid worden gehouden.

De NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Testimonials.

Ben je benieuwd hoe anderen de NLP Master Practitioner hebben ervaren? Onze deelnemers delen graag hun verhaal. Neem ook eens een kijkje op onze NLP Ervaringen pagina voor meer filmpjes en testimonials.

Pim Peeters

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach/gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden. Op inspirerende wijze brengt Karel de lesstof over, waarbij het zelf actief meedoen gehalte hoog is. Wederom op een prachtige locatie in de natuur."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

Project Control, Rijkswaterstaat

"SenSolid you did it again! Na de NLP practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master practitioner ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan. Mijn wereld is weer mooier geworden - SenSolid dank je wel"

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

Eigenaar, Beijlen Design & Development

“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner & Master Coach. Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”