info@sensolid.nl • (085) 222 09 02

NLP Master Practitioner

Je internationaal erkende
NLP Master Practitioner in 9 dagen.
Beoordeeld met een 9.7

Daarom kies je voor
SenSolid.

Website banner - logos 2

Wat kan je er mee?

Als NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) Master Practitioner beheers je geavanceerde technieken die inzicht bieden in communicatie, motivatie, gedrag en verandering. De training is volledig gericht op het verder ontwikkelen van je coachingsvaardigheden zodat jij je medewerkers coachend kan leiden, of zelf als coach aan de slag kan gaan. 

 • Word een expert in communiceren door middel van rapport, modelleren en multi-level communication.
 • Beheers geavanceerde technieken die je kunt inzetten bij coachen en veranderingsprocessen.
 • Begrijp de ander nog beter via waarden en overtuigingen, taalpatronen, en strategieën.
 • Krijg meer inzicht in wat mensen drijft en motiveert en hoe je gewenste resultaten bereikt.
Opleiding
Certificaten
Dagen
+
Cursisten

Voor wie?

NLP Practitioners - Je hebt (onlangs) je Practitioner gehaald en het smaakt naar meer. Je wilt graag zo snel mogelijk het volgende niveau bereiken en bent gemotiveerd de technieken je eigen te maken.

Managers - Jij geeft niet alleen om je eigen ontwikkeling, maar ook om de ontwikkeling van jouw werknemers. Je wilt graag je eigen coachvaardigheden verder ontwikkelen om een sterkere leider te worden.

Professionals - Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor jou als tweede natuur. Je wilt een meester worden in communicatie en gedrag om anderen in jouw omgeving positief te beïnvloeden.

Coaches - Je wilt graag de coachingswereld instappen met een grote voorsprong. Jouw grootste ambitie is om anderen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De complete toolkit voor coaching

1. NLP Master Practitioner - Op Master niveau beheers je geavanceerde coachingstechnieken om jezelf en jouw omgeving positief te beïnvloeden.

2. Advanced Hypnosis Op dit niveau ben je in staat om anderen, via geleide inductie, tot rust te brengen.

3. Reiki Second Degree - Op dit niveau kan je positieve energie aansturen op afstand volgens de Dr. Usui methode.

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen

“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner & Master Coach. Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”

Paul Beijlen
Eigenaar Beijlen Design & Development

Master Practitioner Programma

De NLP Master Practitioner is ontworpen om jou binnen 9 dagen op te leiden tot volwaardig coach. 

Onze NLP Master Practitioner opleiding voldoet dan ook ruimschoots aan de voorgeschreven eisen van de ABNLP (American Board of NLP). Dit betekent dat in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • coachvaardigheden
 • modelleren
 • waarden & Criteria
 • presentatietechnieken
 • overtuigingen
 • metaprogramma's van NLP
 • verdieping Inducties en Taalgebruik
 • tijdlijnen

Onze Master Practitioner opleiding is volledig gericht op jouw ontwikkeling als coach; naast demo's, klinische oefeningen en plenaire kennis overdracht is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching. 

Website banner - client logos

Agenda

Onze 9-daagse NLP opleiding wordt gehouden op de volgende data:

17 mei 2019 - 25 mei 2019
Landgoed Stakenberg, de Veluwe

 

22 november 2019 - 30 november 2019
Landgoed Stakenberg, de Veluwe

Plan nu je gratis kennismakingsgesprek

Misschien heb je nog vragen. Misschien wil je even kennismaken. Daarvoor hebben we het gemakkelijk voor je gemaakt. Kies een gewenst tijdstip in de kalender hieronder en we nemen telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Veelgestelde Vragen

Is de NLP Master Practitioner opleiding internationaal erkend?

Onze NLP Master Practitioner is erkend door zowel The American Board of NLP (ABNLP) en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Welke voorkennis heb ik nodig?

Voor de Master Coach opleiding is een geaccrediteerde NLP Practitioner vereist. Of je deze bij SenSolid hebt gevolgd of elders, je bent altijd welkom!

Is er mogelijkheid tot BTW-vrijstelling?

Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, onderwijs of non-profit)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen BTW te betalen over de trainingen. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%.