NLP Master Practitioner
& Coach

Beheers geavanceerde NLP technieken om jezelf én anderen te ontwikkelen. Beoordeeld met een 9.8 op Springest.

Home » NLP Master Practitioner

Next Level Performance

Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten om coachend leiding te geven of zelf als coach aan de slag te gaan? Dan is de NLP Master Practitioner & Coach voor jou.

Nieuwe inzichten

Je leert technieken om je gedachten, gevoelens en overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden. Hierdoor word je flexibeler in je gedrag en communicatie.

Outside the box

Daarnaast gaan we aan de slag met outside the box methodieken. In de avonden doe je mee aan de masterclasses Advanced Hypnotherapy en Reiki Second Degree.

Leven Lang Leren

Meer dan zo maar een opleiding. Bij SenSolid mag je de NLP Master Practitioner & Coach, zo vaak je wilt, opnieuw volgen zonder te betalen (excl. arrangement).

Accelerated learning in 9 dagen

Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over NLP & Transformatief Leren. Tijdens de training combineren we theorie en oefeningen, en maken we verbindingen met je eigen praktijksituatie. Hierdoor beklijft de stof en krijg jij alle nodige handvatten om je doelstellingen te bereiken en de technieken eigen te maken.

Je blijft in de flow

Een complete ervaring van begin tot eind. Je verliest geen tijd door elke maand opnieuw aan je groep te wennen en de vorige sessies te herhalen. Je hoeft geen half jaar of langer te wachten — na 9 dagen ben jij startklaar om je kennis en vaardigheden inzetten om het beste uit anderen te halen.

Persoonlijke begeleiding

Je leert niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen én vooral hoe je het zelf kan toepassen in je dagelijks leven. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je kan, tussen de dagdelen door, 1-op-1 met onze begeleiders werken aan je leerdoelen of oefenen met NLP technieken.

Een sterkere band

Door de veilige sfeer binnen de groep kom je heel snel tot de kern. Vanaf het ontbijt tot aan de avond samen oefenen, samen leren en samen ontwikkelen. Door er intensief mee bezig te zijn houd je je medecursisten scherp en bouw je snel een vertrouwensband op.

De diepte in

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in training & coaching en die ervaring nemen we met ons mee. Onze trainers luisteren naar de behoeftes van de groep en begeleiden je op een dynamische wijze door de stof. De NLP Master Practitioner & Coach is volledig gericht op jouw leerdoelen.

Het programma

De opleiding is volledig gericht op het verder ontwikkelen van jouw (coach)vaardigheden, voor zowel privé als op het werk.

De indeling

De NLP Master Practitioner & Coach is 9 dagen achtereenvolgend. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnotherapie en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst.

Startdata 2020

Accreditaties

De NLP Master Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).
Logo's van de instanties waar de NLP opleidingen van SenSolid geaccrediteerd zijn.
Met de NLP Master Practitioner & Master Coach behaal je 3 certificaten: De NLP Master Practitioner, Advanced Hypnosis en Reiki 2.

Certificering

Je behaalt 3 certificaten na afronding van de NLP Master Practitioner & Coach opleiding:

  1. NLP Master Practitioner
  2. Advanced Hypnotherapy
  3. Reiki Second Degree

Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je wel een NLP Practitioner (van een erkend instituut) nodig.

Wat onze deelnemers zeggen

Meer dan alleen theorie en praktijk. Een unieke ervaring die je samen met een bijzondere groep mensen beleeft. Onze deelnemers delen graag hun ervaringen.

springest
NLP Master Practitioner cursist Harry Lammers.

Harry Lammers

"Op heel plezierige wijze de training gevolgd. Was een goed stuk verdieping, die op praktische en boeiende wijze werd gegeven. Nieuwe inzichten gekregen, interessante mensen leren kennen, extra kennis opgedaan en daar veel mee geoefend!"

Tettie

Tettie van der Graaf

"De mooie afwisseling tussen de theorie en de praktische oefeningen, geven een mooie basis om de methodieken goed eigen te maken. Wat heeft dit mij veel energie gegeven en een positieve mindset."

NLP Master Practitioner cursist Jacqueline van Dokkumburg.

Jacqueline van Dokkumburg

"De Master NLP was voor mij een volledige verdieping van de Practitioner. De trainer Karel Knoester is een energieke dynamische coach die vol passie de theorie overbrengt. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding bij SenSolid gevolgd heb."

Pim Peeters

Pim Peeters

"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach / gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

"Na de NLP practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master practitioner ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan."

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”

Ben jij klaar voor de verandering?

Reserveer je plaats voor de NLP Master Practitioner. Heb je je NLP Practitioner nog niet? Neem dan je voordeel met het Totaal Pakket.

Ben jij klaar voor de verandering?

Reserveer je plaats voor de NLP Master Practitioner. Heb je je NLP Practitioner nog niet? Neem dan je voordeel met het Totaal Pakket.

NLP Master Practitioner
& Coach

2997,-

excl. BTW

De NLP Master Practitioner + Advanced Hypnotherapy en Reiki Second Degree

SenSolid NLP Practitioner Werkboek + Lesmateriaal

Leven Lang Leren — onbeperkte toegang tot onze NLP opleidingen

NLP
Totaal Pakket

5497,-

excl. BTW

De volledige NLP Practitioner & Coach + NLP Master Practitioner & Coach

Voor het totaalpakket ontvang je een sponsoring van ruim 500,-

Leven Lang Leren — onbeperkte toegang tot onze NLP opleidigen

Locatie

Landgoed Stakenberg, waar alle NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven.

De NLP opleidingen van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

  • Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet
Overnachtingen
Btw-vrijstelling
Fiscaal aftrekbaar