NLP Ervaringen

Trots op onze deelnemers. Hier doen wij het voor!

Rob Meyn

Eigenaar, d-lep

"Als jij jouw onuitputtelijke potentieel aan creativiteit en kracht wilt ontdekken dan is een opleiding bij SenSolid met meester opleider Karel Knoester zeker aan te raden. Boeiende, interessante en geweldige ervaring. Veel interactie door het direct toepassen van de diverse methodieken. De 8 dagen waren zo om. Dit proeft naar meer en ik ga nu op voor de NLP Master Practitioner & Master Coach. Ik kwam binnen als cursist, werd daarna al snel deelnemer, toeschouwer en observator en voelde dat ik naar huis ging als regisseur."

NLP Practitioner cursist Erik van Ham.

Erik van Ham

Rayonmanager, Strukton Civiel Regio Zuid

"Onder leiding van Karel en met zeven mede ontdekkingsreizigers acht geweldig intensieve, mooie, leerzame en inspirerende dagen beleeft. Karel creëert een omgeving waarin de leerstof, de oefeningen en de opgedane ervaringen enorm sterk binnenkomen en beklijven. De eerste ervaringen met Reiki en Moderne Hypnose waren voor mij zeer welkom en zorgen voor een extra diepgang / dimensie. Zonder meer een 'life changing experience'. Karel Knoester bedankt, mooie bijzondere man."

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

Eigenaar, Beijlen Design & Development

"Een top training door een toptrainer! Dat is deze acht dagen in een notendop. Inhoudelijk zeer sterk met een mooie balans tussen praktijk en theorie. Een aanrader voor eenieder die meer uit zichzelf en uit zijn/haar professionele leven wil halen. De combinatie van NLP, Hypnose/Hypnosetherapy en Reiki is krachtig. Een ervaring om nooit te vergeten en zeer bruikbaar in alle facetten van het leven, privé en professioneel!"

Lees Paul's NLP Master Practitioner ervaring!

Dick Moonen

Eigenaar, 2Track | Maritime Professional

"Wat een beleving! In 1 week ondergedompeld worden in de wereld van NLP, Hypnose en Reiki. Goede balans tussen het opdoen van kennis, kunde en kunst in een prettige omgeving geleid door een bijzonder prettig en kundig persoon: Karel Knoester"

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

Project Control, Rijkswaterstaat

“Vijf weken na datum nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische cursus EN het geleerde in de praktijk aan het toepassen. De cursus zit uitstekend in elkaar: de locatie is goed, de sfeer is ontspannen en de onderwerpen in de avond versterken de inhoud van het dagprogramma. Als ik een score van 10 sterren kon geven deed ik dat. Ik ga zelf beslist de master nog volgen. Ik heb er al zin in.”

Bekijk Anne's NLP Master Practitioner ervaring!

NLP Master Practitioner cursist Pim Peeters.

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren. Dit verzorgt door een inspirerende trainer op een mooie en rustige locatie in de natuur."

Lees Pim's NLP Master Practitioner ervaring!

Geesje Dam

Teamleider Informatiebewerking, Tresoar

"Afwisseling tussen theorie en praktijk was goed en Reiki/hypnose een verrijkende aanvulling. Doelstellingen en verwachtingen waren dat ik mijn bewustwordingsproces zou vergroten waardoor ik meer tot mijn recht zou komen en daarnaast anderen beter zou kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces. De opleiding had dat zeker tot resultaat. Daarom kan ik deze opleiding aanbevelen: je leert het potentieel van je onbewuste beter te benutten, er is veel meer mogelijk dan je denkt."

NLP Practitioner cursist Saskia Joukes.

Saskia Joukes

Fraude Analist, Rabobank Nederland

"Deze training heeft mij veel inzicht in mijzelf gegeven en daarnaast ook zeer bruikbare technieken voor een betere communicatie. De intensieve 8 dagen zijn voorbij gevlogen en heb ik als zeer prettig ervaren. Karel is een zeer ervaren coach en heeft een hele prettige manier van trainen. De Reiki en Hypnose trainingen waren de kers op de taart en had ik niet willen missen. De locatie is heerlijk en sluit goed aan op de training."

NLP Master Practitioner cursist Dicky Ijbema.

Dicky IjbemaGeesje Dam

Coach en Interim Manager, Dij Management

"Fantastische acht dagen gehad. Veel geleerd en ervaren. Karel gaf veel demonstraties en zorgde voor een goede energie. Fantastische locatie midden in het bos en vlakbij de hei. En nu, thuis, de puntjes op de i zetten door de theorie en de methodieken nogmaals rustig door te nemen. Ik ga de methodieken zeker gebruiken in mijn praktijk."

Menzo Ockels

Leerplichtambtenaar | Zelfstandig Ondernemer

"Acht onvergetelijke dagen meegemaakt in een prachtige omgeving, met open en gemotiveerde medecursisten en een inspirerende trainer; Karel Knoester. Veel geleerd, veel inzichten gekregen die prima toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dit smaakt naar meer!"

NLP Practitioner cursist Marianne Vlak-Tijsma.

Marianne Vlak-Tijsma

Manager Marketing & Communicatie, abflexkracht

"Karel weet de theorie van NLP op een hele heldere, boeiende en duidelijke manier zeer volledig over te brengen. Daarnaast ga je aan de slag met de praktische toepassing van de NLP technieken. Zo kom je tijdens de 8 daagse ook tot mooie inzichten die NLP en cursus overstijgend zijn. Gun jezelf deze ervaring!"

NLP Practitioner cursist Dick Gelauf.

Dick Gelauf

Senior Adviseur Bedrijfsvoering, Dienst Justitiële Inrichtingen

"Bijzondere en mooie opleiding die veel inzicht geeft in het handelen van jezelf en anderen. Het is een interessante combinatie van NLP met Reiki en Hypnotherapie. Door de afwisselende onderwerpen en de inspirerende wijze van leren zijn de 8 dagen voorbij gevlogen."

Dorus Nienhuys

Docente, Bloemendaalse School Vereniging
NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen.

Christian Mathijssen

Eigenaar, Afya | Interne Dienstverlening, Gemeente Oosterhout

"Vele ervaringen rijker door de samenhang van deze drie opleidingen ineen. Het is intensief, intens maar vooral mind blowing wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Een ervaring die ik iedereen zou kunnen aanbevelen."

Bekijk Chris' NLP Master Practitioner ervaring!

NLP Practitioner cursist Peter Fisscher.

Peter Fisscher

Eigenaar, Bluefish Coaching & Advice

"Zeer intensief 8 dagen maar voelde zeer relaxed. Mooie combinatie dag en avond programma. Karel weet je te raken met zijn rust, advies en solide training/coaching technieken. Acht bijzondere dagen. Mooie locatie in de natuur. Smaakt naar meer. Masters?"

Tettie van der Graaf

Tettie van der Graaf

Manager Bedrijfsvoering

"Karel Knoester raakt in de training NLP practitioner veel facetten aan die raken, herkenning oproepen en binnenkomen. De mooie afwisseling tussen de theorie en de praktische oefeningen, geven een mooie basis om de methodieken goed eigen te maken. Karel heeft de bijzondere gave te blijven boeien, inspireren en te binden; 8 volle dagen lang. Wat heeft dit mij veel energie gegeven en een positieve mindset. De prachtige Veluwse omgeving en het vriendelijke personeel van hotel Stakenberg en de geweldige medecursisten, hebben daar zeker aan bijgedragen. Ik kijk nu al uit naar de NLP Master in mei 2019, vanzelfsprekend weer bij SenSolid!

Annemieke-Claassen

Annemieke Claassen

Consultant en Coach

"Deze practitioner training is mooi omdat je een week fulltime met een groep bent en daardoor meer de diepte in kunt. De training heeft een prettige afwisseling van theorie en praktijk. Karel heeft heel veel ervaring en dat merk je. De combinatie van NLP met Reiki en Hypnose heeft ook veel meerwaarde."

Bas-Keur

Bas Keur

Teamcoach, Gemeentelijk Belastingskantoor Twente

"De training was voor mij perfect. Het feit dat alle stof in 1 intensieve week wordt behandeld sprak mij op voorhand enorm aan, en dit is ook ontzettend goed bevallen. Karel weet ontzettend veel en heeft een enorme ervaring. Wat ik zelf heel prettig vond was de combinatie van Karel als docent en Bart als assistent/begeleider. Bart heeft de gave om het geheel weer wat luchtiger te maken door zijn humor, dat is mij heel goed bevallen."

NLP Master Practitioner cursist Martin Stempher.

Martin Stempher

Eigenaar, Coachingspraktijk Charoëla

"In 8 dagen in verbinding; met medecursisten, met Karel, met jezelf. De omgang is integer en vertrouwd waardoor er veel ruimte is voor het delen en leren van persoonlijke inbreng van alle deelnemers. Het is een aanrader voor iedereen die zichzelf nog beter wil leren kennen en kennis en geleerde vaardigheden wil inzetten voor persoonlijke ontplooiing en van anderen."

Licht grijs icoontje voor branding.

Margo van der Lienden

Zelfstandig

"De 8 daagse NLP Practitioner training gegeven door de sympathieke en innemende Karel Knoester heeft met zijn boeiende en inspirerende wijze van lesgeven mij een complete mind setting teweeggebracht. Daardoor heb ik veel meer inzicht verkregen in de methodieken, houding en technieken t.a.v. gedragingen, verbale en non-verbale communicatie en hoe de mens ieder op zijn manier in de wereld staat. Onvergetelijk en ontzettend waardevol. En meer dan DAT!"

Licht grijs icoontje voor branding.

Rita Grimmelikhuijzen

Herstelcoach

"Acht dagen NLP Practitioner opleiding bij SenSolid is acht dagen genieten van de kennis van Karel Knoester en je leuke groep medecursisten. Jezelf verbazen over de macht/kracht van je eigen onderbewuste en de gastvrijheid van Veluwe hotel Stakenberg."

Gladys Camphuijsen

Gladys Camphuijsen

Director of Sales and Events, Pulitzer Amsterdam

"Ontzettend goed bevallen op alle fronten, een fijne groep waarin al snel een goede dynamiek ontstond. Het feit dat iedereen een andere achtergrond had zorgde ervoor dat er interessante gespreksstof en een grote diversiteit aan input was. Het "leren" van de ander was een essentieel onderdeel van de training en dit werd goed gefaciliteerd. Het is zo goed bevallen dat ik me al heb ingeschreven voor de Master Practitioner volgend jaar."

Paula Baarslag

Paula B.

-
"In deze training is er aandacht voor iedereen. Karel (en bij mijn training ook Bart) zorgt voor een veilige sfeer waarin iedereen een bijdrage kan leveren bij het werken aan de persoonlijke doelen. De combinatie van NLP met Reiki en Moderne Hypnose gaf een hele mooie verdieping aan de lesstof. Vooral veel praktische oefeningen waardoor de week is omgevlogen. Locatie is perfect gekozen om even helemaal eruit te zijn zodat je de focus kunt leggen op eigen ontwikkeling en échte aandacht voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden!"
Francis-Jonkergouw

Francis Jonkergouw

HR Manager

"De 8 daagse training NLP Practicioner is intensief maar door de vele praktische oefeningen en de leuke groep is de week omgevlogen. Karel Knoester is in staat door zijn kennis en ervaring je mee te nemen in de NLP methoden en technieken. En hoe je deze kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Over de inhoud van de training was goed nagedacht. Dit resulteerde in een boeiende en leerzame week waarin ik veel nieuwe coaching technieken heb geleerd."

Albert-Nieborg

Albert Nieborg

Ondernemers Adviseur
"Karel is een bijzonder goede trainer die mensen op verschillende wijzen de stof leert. Zowel via het gesproken woord als visueel via tekeningen. Nooit verbaasd over een vraag en altijd een voorbeeld bij de hand. Het leren van NLP is heel erg prettig op deze manier. Ik kan deze opleiding dan ook aan iedereen aanbevelen."
Maurice-de-Caluwe

Maurice de Caluwe

Beleidsadviseur

"De NLP practitioner opleiding van Karel Knoester was voor mij op alle fronten geslaagd. Zowel mijn persoonlijke doelstellingen gerealiseerd als nog veel meer. Enige min puntje was het weer, zodat we weinig naar buiten zijn gegaan om optimaal gebruik te kunnen maken van de top locatie."

Christian Mathijssen

Eigenaar, Afya | Interne Dienstverlening, Gemeente Oosterhout

"Door de goede faciliteiten en het afgestemde programma bereik je als deelnemer een mooie groei/leercurve. De compacte groep met een diversiteit aan achtergrond van mede cursisten is een geschikte voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van de NLP Master Coach en assistenten is intensief en betrokken, niet alleen bij de groep maar ook bij elke deelnemer afzonderlijk."

Jacqueline van Dokkumburg

Coach, Penitentiaire Inrichtingen Noord-Oost

"De Master NLP was voor mij een volledige verdieping van de Practitioner. De trainer Karel Knoester is een energieke dynamische coach die vol passie de theorie overbrengt. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding bij SenSolid gevolgd heb."

NLP Master Practitioner cursist Harry Lammers.

Harry Lammers

Trainer en Coach, Lammers Training & Coaching

"Op heel plezierige wijze de training gevolgd. Was een goed stuk verdieping, die op praktische en boeiende wijze werd gegeven. Nieuwe inzichten gekregen, interessante mensen leren kennen, extra kennis opgedaan en daar veel mee geoefend!"

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

Eigenaar, Beijlen Design & Development

“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner & Master Coach. Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”

Lilian Braaksma

Docent Lichamelijke Opvoeding, AOC Terra | Eigenaar, Training & Coaching

"Life Changing Experience. Het maakt niet uit welk onderdeel je aanspreekt of leerdoel je hebt, na deelname zal je leven in positieve zin nooit meer hetzelfde zijn!"

Anne Joosten

Project Control, Rijkswaterstaat

"SenSolid you did it again! Na de NLP practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master practitioner ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan. Mijn wereld is weer mooier geworden - SenSolid dank je wel"

NLP Master Practitioner cursist Pim Peeters.

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach/gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden. Op inspirerende wijze brengt Karel de lesstof over, waarbij het zelf actief meedoen gehalte hoog is. Wederom op een prachtige locatie in de natuur."

Alexander van Hedel

Afdelingshoofd, Ministerie van Veiligheid en Justitie