info@sensolid.nl • 085-222 09 02

NLP Ervaringen

Hier doen wij het voor!

Beoordeeld met een 9.7 op Springest

NLP Practitioner

Menzo Ockels
Leerplichtambtenaar, Zelfstandig Ondernemer

Dorus Nienhuys
Docente bij Bloemendaalse School Vereniging

NLP Practitioner cursist Erik van Ham

Erik van Ham
Rayonmanager bij Strukton Civiel Regio Zuid


"Onder leiding van Karel en met zeven mede ontdekkingsreizigers acht geweldig intensieve, mooie, leerzame en inspirerende dagen beleeft. Karel creëert een omgeving waarin de leerstof, de oefeningen en de opgedane ervaringen enorm sterk binnenkomen en beklijven. De eerste ervaringen met Reiki en Moderne Hypnose waren voor mij zeer welkom en zorgen voor een extra diepgang / dimensie. Zonder meer een “life changing experience”. Karel Knoester bedankt, mooie bijzondere man."

NLP Practitioner cursist Marianne Vlak-Tijsma

Marianne Vlak-Tijsma
Manager Marketing & Communicatie bij abflexkracht

"Karel weet de theorie van NLP op een hele heldere, boeiende en duidelijke manier zeer volledig over te brengen. Daarnaast ga je aan de slag met de praktische toepassing van de NLP technieken. Zo kom je tijdens de 8 daagse ook tot mooie inzichten die NLP en cursus overstijgend zijn. Gun jezelf deze ervaring!"

NLP Master Practitioner cursist Pim Peeters

Pim Peeters
Eigenaar De Resultaatmaker


"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren. Dit verzorgt door een inspirerende trainer op een mooie en rustige locatie in de natuur."

 

Zie Pim's Master Practitioner Ervaring

Rob Meyn
Eigenaar d-lep


"Als jij jouw onuitputtelijke potentieel aan creativiteit en kracht wilt ontdekken dan is een opleiding bij SenSolid met meester opleider Karel Knoester zeker aan te raden. Boeiende, interessante en geweldige ervaring. 
Veel interactie door het direct toepassen van de diverse methodieken. De 8 dagen waren zo om. Dit proeft naar meer en ik ga nu op voor de NLP Master Practitioner & Master Coach. Ik kwam binnen als cursist, werd daarna al snel deelnemer, toeschouwer en observator en voelde dat ik naar huis ging als regisseur."

Dick Moonen
2Track, Maritime Professional


"Wat een beleving! In 1 week ondergedompeld worden de wereld van NLP, Hypnose en Reiki. Goede balans tussen het op doen van kennis, kunde en kunst in een prettige omgeving geleid door een bijzonder prettig en kundig persoon: Karel Knoester"

NLP Practitioner cursist Saskia Joukes

Saskia Joukes
Fraude Analist bij Rabobank


"Deze training heeft mij veel inzicht in mijzelf gegeven en daarnaast ook zeer bruikbare technieken voor een betere communicatie. De intensieve 8 dagen zijn voorbij gevlogen en heb ik als zeer prettig ervaren. Karel is een zeer ervaren coach en heeft een hele prettige manier van trainen. De Reiki en Hypnose trainingen waren de kers op de taart en had ik niet willen missen. De locatie is heerlijk en sluit goed aan op de training."

NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen

Christian Mathijssen
Eigenaar Afya, Interne dienstverlening bij Gemeente Oosterhout

"Vele ervaringen rijker door de samenhang van deze drie opleidingen ineen. Het is intensief, intens maar vooral mind blowing wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Een ervaring die ik iedereen zou kunnen aanbevelen."

 

Zie Christian's Master Practitioner Ervaring

NLP Master Practitioner cursist Dicky Ijbema

Dicky Ijbema
Coach en Interim Manager bij Dij Management

"Fantastische acht dagen gehad. Veel geleerd en ervaren. Karel gaf veel demonstraties en zorgde voor een goede energie. Fantastische locatie midden in het bos en vlakbij de hei. En nu, thuis, de puntjes op de i zetten door de theorie en de methodieken nogmaals rustig door te nemen. Ik ga de methodieken zeker gebruiken in mijn praktijk."

Geesje Dam
Teamleider Informatiebewerking bij Tresoar

NLP Practitioner cursist Peter Fisscher

Peter Fisscher
Eigenaar Bluefish Coaching & Advice


"Zeer intensief 8 dagen maar voelde zeer relaxed. Mooie combinatie dag en avond programma. Karel weet je te raken met zijn rust, advies en solide training/coaching technieken. Acht bijzondere dagen. Mooie locatie in de natuur. Smaakt naar meer. Masters?"

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen

Paul Beijlen
Eigenaar Beijlen Design & Development


"Een top training door een toptrainer! Dat is deze acht dagen in een notendop. Inhoudelijk zeer sterk met een mooie balans tussen praktijk en theorie. Een aanrader voor eenieder die meer uit zichzelf en uit zijn/haar professionele leven wil halen. De combinatie van NLP, Hypnose/Hypnosetherapy en Reiki is krachtig. Een ervaring om nooit te vergeten en zeer bruikbaar in alle facetten van het leven, privé en professioneel!"

 

Zie Paul's Master Practitioner Ervaring

NLP Practitioner cursist Dick Gelauf

Dick Gelauf
Senior Adviseur Bedrijfsvoering bij Dienst Justitiële Inrichtingen

"Bijzondere en mooie opleiding die veel inzicht geeft in het handelen van jezelf en anderen. Het is een interessante combinatie van NLP met Reiki en Hypnotherapie. Door de afwisselende onderwerpen en de inspirerende wijze van leren zijn de 8 dagen voorbij gevlogen."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten

Anne Joosten
Project Control bij Rijkswaterstaat


Vijf weken na datum nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische cursus EN het geleerde in de praktijk aan het toepassen. De cursus zit uitstekend in elkaar: de locatie is goed, de sfeer is ontspannen en de onderwerpen in de avond versterken de inhoud van het dagprogramma. Als ik een score van 10 sterren kon geven deed ik dat. Ik ga zelf beslist de master nog volgen. Ik heb er al zin in.

 

Zie Anne's Master Practitioner Ervaring

NLP Master Practitioner cursist Martin Stempher

Martin Stempher
Eigenaar Coachingspraktijk Charoëla


"In 8 dagen in verbinding; met medecursisten, met Karel, met jezelf. De omgang is integer en vertrouwd waardoor er veel ruimte is voor het delen en leren van persoonlijke inbreng van alle deelnemers. Het is een aanrader voor iedereen die zichzelf nog beter wil leren kennen en kennis en geleerde vaardigheden wil inzetten voor persoonlijke ontplooiing en van anderen."

NLP Master Practitioner

Christian Mathijssen
Eigenaar Afya, Interne dienstverlening bij Gemeente Oosterhout


"Door de goede faciliteiten en het afgestemde programma bereik je als deelnemer een mooie groei/leercurve. De compacte groep met een diversiteit aan achtergrond van mede cursisten is een geschikte voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van de NLP Master Coach en assistenten is intensief en betrokken, niet alleen bij de groep maar ook bij elke deelnemer afzonderlijk."

Jacqueline van Dokkumburg
Coach bij Penitentiaire Inrichtingen Noord-Oost


"De Master NLP was voor mij een volledige verdieping van de Practitioner. De trainer Karel Knoester is een energieke dynamische coach die vol passie de theorie overbrengt. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding bij SenSolid gevolgd heb"

NLP Master Practitioner cursist Harry Lammers

Harry Lammers
Trainer en Coach bij Lammers Training en Coaching

"Op heel plezierige wijze de training gevolgd. Was een goed stuk verdieping, die op praktische en boeiende wijze werd gegeven. Nieuwe inzichten gekregen, interessante mensen leren kennen, extra kennis opgedaan en daar veel mee geoefend!"

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen

Paul Beijlen
Eigenaar Beijlen Design & Development


“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner & Master Coach. Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”

NLP Master Practitioner cursist Pim Peeters

Pim Peeters
Eigenaar De Resultaatmaker


"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach/gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden. Op inspirerende wijze brengt Karel de lesstof over, waarbij het zelf actief meedoen gehalte hoog is. Wederom op een prachtige locatie in de natuur."

Lilian Braaksma
Docent Lichamelijke Opvoeding bij AOC Terra,
Eigenaar Training & Coaching

"Life Changing Experience. Het maakt niet uit welk onderdeel je aanspreekt of leerdoel je hebt, na deelname zal je leven in positieve zin nooit meer hetzelfde zijn!"

Alexander van Hedel
Afdelingshoofd bij Ministerie van Veiligheid en Justitie

Anne Joosten
Project Control bij Rijkswaterstaat


"SenSolid you did it again! Na de NLP practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master practitioner ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan. Mijn wereld is weer mooier geworden - SenSolid dank je wel"

Tevreden Klanten

Hieronder tref je een overzicht van de bedrijven die de afgelopen jaren hun directie, management en/of medewerkers al door SenSolid hebben laten opleiden, trainen en/of coachen:

Het logo van USG People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Conclusion, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van ING, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Rabobank, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Capgemini, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Succlean, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van MAS OUTREACH, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Unique, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Start People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Jade Zorggroep, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van ABN Amro, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van AREA, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de Rijksuniversiteit Groningen, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van KPN, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Windesheim, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Port of Rotterdam, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Stedin, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Gemeente Den Haag, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Accon AVM, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Eneco, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Stenden, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Ericsson, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Provincie Noord-Holland, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van T-Systems, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo de Efteling, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de Gemeente Rotterdam, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de Infense Advocaten, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de CBR, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van BMA, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid