SenSolid Stories.

Ben je benieuwd hoe anderen onze trainingen hebben ervaren? Onze deelnemers delen graag hun ervaringen tijdens de NLP Practitioner in de SenSolid Stories.

Dynamisch Leren

Meer dan alleen theorie en praktijk. Een unieke ervaring die je samen met een bijzondere groep beleeft.

Nieuwe Inzichten

Leer waarom je doet wat je doet, en vooral hoe je kunt veranderen wat je doet.

Nieuwe Inzichten

Leer waarom je doet wat je doet, en vooral hoe je kunt veranderen wat je doet.

Bewust en Onbewust

Je onbewuste is zo sterk, dat kan je gebruiken om allerlei dingen op te lossen.

Kom tot de Kern

In een hele korte tijd ben je in staat om connecties met mensen te maken.

Kom tot de Kern

In een hele korte tijd ben je in staat om connecties met mensen te maken.

Testimonials.

De NLP Practitioner van SenSolid scoort maar liefst een 9.7 op Springest. Lees hier een aantal ervaringen van onze deelnemers.

springest_9_7
NLP Master Practitioner cursist Rob Meyn.

Rob Meyn

Eigenaar, d-lep

"Als jij jouw onuitputtelijke potentieel aan creativiteit en kracht wilt ontdekken dan is een opleiding bij SenSolid met meester opleider Karel Knoester zeker aan te raden. Boeiende, interessante en geweldige ervaring. Veel interactie door het direct toepassen van de diverse methodieken. De 8 dagen waren zo om. Dit proeft naar meer en ik ga nu op voor de NLP Master Practitioner & Master Coach. Ik kwam binnen als cursist, werd daarna al snel deelnemer, toeschouwer en observator en voelde dat ik naar huis ging als regisseur."

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

Eigenaar, Beijlen Design & Development

"Een top training door een toptrainer! Dat is deze acht dagen in een notendop. Inhoudelijk zeer sterk met een mooie balans tussen praktijk en theorie. Een aanrader voor eenieder die meer uit zichzelf en uit zijn/haar professionele leven wil halen. De combinatie van NLP, Hypnose/Hypnosetherapy en Reiki is krachtig. Een ervaring om nooit te vergeten en zeer bruikbaar in alle facetten van het leven, privé en professioneel!"

Lees Paul's NLP Master Practitioner ervaring!

Pim Peeters

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Practitioner heeft mij een mooie reis gegeven waarin ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Veel nieuwe inzichten gekregen om een sterkere verbinding op te bouwen en effectiever te communiceren. Dit verzorgt door een inspirerende trainer op een mooie en rustige locatie in de natuur."

Lees Pim's NLP Master Practitioner ervaring!

Tettie van der Graaf

Tettie van der Graaf

Manager Bedrijfsvoering

"Karel Knoester raakt in de training NLP practitioner veel facetten aan die raken, herkenning oproepen en binnenkomen. De mooie afwisseling tussen de theorie en de praktische oefeningen, geven een mooie basis om de methodieken goed eigen te maken. Karel heeft de bijzondere gave te blijven boeien, inspireren en te binden; 8 volle dagen lang. Wat heeft dit mij veel energie gegeven en een positieve mindset. De prachtige Veluwse omgeving en het vriendelijke personeel van hotel Stakenberg en de geweldige medecursisten, hebben daar zeker aan bijgedragen. Ik kijk nu al uit naar de NLP Master in mei 2019, vanzelfsprekend weer bij SenSolid!

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

Project Control, Rijkswaterstaat

“Vijf weken na datum nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische cursus EN het geleerde in de praktijk aan het toepassen. De cursus zit uitstekend in elkaar: de locatie is goed, de sfeer is ontspannen en de onderwerpen in de avond versterken de inhoud van het dagprogramma. Als ik een score van 10 sterren kon geven deed ik dat. Ik ga zelf beslist de master nog volgen. Ik heb er al zin in.”

Lees Anne's NLP Master Practitioner ervaring!

NLP Practitioner cursist Erik van Ham.

Erik van Ham

Rayonmanager, Strukton Civiel Regio Zuid

"Onder leiding van Karel en met zeven mede ontdekkingsreizigers acht geweldig intensieve, mooie, leerzame en inspirerende dagen beleeft. Karel creëert een omgeving waarin de leerstof, de oefeningen en de opgedane ervaringen enorm sterk binnenkomen en beklijven. De eerste ervaringen met Reiki en Moderne Hypnose waren voor mij zeer welkom en zorgen voor een extra diepgang / dimensie. Zonder meer een 'life changing experience'. Karel Knoester bedankt, mooie bijzondere man."

NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen.

Christian Mathijssen

Eigenaar, Afya | Interne Dienstverlening, Gemeente Oosterhout

"Vele ervaringen rijker door de samenhang van deze drie opleidingen ineen. Het is intensief, intens maar vooral mind blowing wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Een ervaring die ik iedereen zou kunnen aanbevelen."

Bekijk Chris' NLP Master Practitioner ervaring!

Annemieke Claassen

Annemieke Claassen

Consultant en Coach

"Deze practitioner training is mooi omdat je een week fulltime met een groep bent en daardoor meer de diepte in kunt. De training heeft een prettige afwisseling van theorie en praktijk. Karel heeft heel veel ervaring en dat merk je. De combinatie van NLP met Reiki en Hypnose heeft ook veel meerwaarde."

Geesje Dam2

Geesje Dam

Teamleider Informatiebewerking, Tresoar

"Afwisseling tussen theorie en praktijk was goed en Reiki/hypnose een verrijkende aanvulling. Doelstellingen en verwachtingen waren dat ik mijn bewustwordingsproces zou vergroten waardoor ik meer tot mijn recht zou komen en daarnaast anderen beter zou kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces. De opleiding had dat zeker tot resultaat. Daarom kan ik deze opleiding aanbevelen: je leert het potentieel van je onbewuste beter te benutten, er is veel meer mogelijk dan je denkt."

NLP Practitioner cursist Marianne Vlak-Tijsma.

Marianne Vlak-Tijsma

Manager Marketing & Communicatie, abflexkracht

"Karel weet de theorie van NLP op een hele heldere, boeiende en duidelijke manier zeer volledig over te brengen. Daarnaast ga je aan de slag met de praktische toepassing van de NLP technieken. Zo kom je tijdens de 8 daagse ook tot mooie inzichten die NLP en cursus overstijgend zijn. Gun jezelf deze ervaring!"

Menzo Ockels2

Menzo Ockels

Leerplichtambtenaar, Zelfstandig Ondernemer

"Acht onvergetelijke dagen meegemaakt in een prachtige omgeving, met open en gemotiveerde medecursisten en een inspirerende trainer: Karel Knoester. Veel geleerd, veel inzichten gekregen die prima toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dit smaakt naar meer!"

NLP Master Practitioner

Testimonials.

De NLP Master Practitioner van SenSolid scoort maar liefst een 9.8 op Springest. Lees hier een aantal ervaringen van onze deelnemers.

springest
cropped-lilian-zw

Lilian Braaksma

Docent Lichamelijke Opvoeding, AOC Terra | Eigenaar, Training & Coaching

"Life Changing Experience. Het maakt niet uit welk onderdeel je aanspreekt of leerdoel je hebt, na deelname zal je leven in positieve zin nooit meer hetzelfde zijn!"

NLP Master Practitioner cursist Paul Beijlen.

Paul Beijlen

Eigenaar, Beijlen Design & Development

“Na eerder dit jaar de achtdaagse Practitioner training gedaan te hebben nu de follow-up: de negendaagse NLP Master Practitioner & Master Coach. Zeer intensief en buitengewoon fascinerend! Genoten van de aangereikte leerstof, de oefeningen en de manier van doceren. Een ongelofelijk inspirerende ervaring met veel verdieping en uitermate bruikbaar in het leven van alledag maar zeker ook beroepsmatig!”

Pim Peeters

Pim Peeters

Eigenaar, De Resultaatmaker

"Deze NLP Master geeft je niet alleen een enorme verrijking aan zelfkennis, maar je wordt ook absoluut een betere coach/gesprekspartner. Een echte aanrader voor leidinggevenden, managers en high professionals welke nog gelukkiger en beter in hun vak willen worden. Op inspirerende wijze brengt Karel de lesstof over, waarbij het zelf actief meedoen gehalte hoog is. Wederom op een prachtige locatie in de natuur."

NLP Master Practitioner cursist Jacqueline van Dokkumburg.

Jacqueline van Dokkumburg

Coach, Penitentiaire Inrichtingen Noord-Oost

"De Master NLP was voor mij een volledige verdieping van de Practitioner. De trainer Karel Knoester is een energieke dynamische coach die vol passie de theorie overbrengt. Ik ben erg blij dat ik deze opleiding bij SenSolid gevolgd heb."

NLP Practitioner cursist Anne Joosten.

Anne Joosten

Project Control, Rijkswaterstaat

"SenSolid you did it again! Na de NLP practitioner was ik al onder de indruk en nu, na de Master practitioner ben ik dat weer. Dat komt door de NLP kennis, maar zeer zeker ook door jullie expertise, waarmee jullie de ideale leeromgeving creëren om met deze stof EN met jezelf aan de slag te gaan. Mijn wereld is weer mooier geworden - SenSolid dank je wel"

NLP Master Practitioner cursist Harry Lammers.

Harry Lammers

Trainer en Coach, Lammers Training & Coaching

"Op heel plezierige wijze de training gevolgd. Was een goed stuk verdieping, die op praktische en boeiende wijze werd gegeven. Nieuwe inzichten gekregen, interessante mensen leren kennen, extra kennis opgedaan en daar veel mee geoefend!"

NLP Master Practitioner cursist Christian Mathijssen.

Christian Mathijssen

Eigenaar, Afya | Interne Dienstverlening, Gemeente Oosterhout

"Door de goede faciliteiten en het afgestemde programma bereik je als deelnemer een mooie groei/leercurve. De compacte groep met een diversiteit aan achtergrond van mede cursisten is een geschikte voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van de NLP Master Coach en assistenten is intensief en betrokken, niet alleen bij de groep maar ook bij elke deelnemer afzonderlijk."