info@sensolid.nl • (085) 222 09 02

Incompany Training: Hoeveel PK heb jij?

Van werkplek naar leercultuur. Duurzame verbetering voor jou en je organisatie. 

Daarom kies je voor
SenSolid.

Website banner - client logos

Incompany Training

Voor diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening ontwikkelen en verzorgen wij speciaal training programma's en workshops voor b.v. consulenten, screeners, jobcoaches, team- en unitmanagers. Centraal hierin staat de praktische toepassing van coachingstechnieken op het gebied van de eigen Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling. Deelnemers ervaren hoe ze meer inzicht krijgen in onbewuste processen, zodat ze meer gebruik kunnen maken van hun eigen Persoonlijke Kracht.

  • Verbeter de communicatie binnen je team, je afdeling, en je hele organisatie.
  • Verbeter de samenwerking op je werk door efficiënter te werken.
  • Zet visie en missie om naar aantoonbaar gedrag
  • Houd onbewuste kosten in hand - verbeter de vitaliteit en vergroot het werkplezier!

Voorbeelden

Voor een bedrijf in de zakelijke dienstverlening is een speciaal voor hen ontwikkelde training gemaakt en verzorgd voor consulenten, screeners, jobcoaches, team- en unitmanagers. Centraal hierin staat de praktische toepassing van NLP technieken op het gebied van de eigen Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling.

Voor een bedrijf in de Telecomsector is een speciaal programma ontwikkeld en jaarlijks diverse malen uitgevoerd voor aankomende Winkelmanagers. Dit traject maakt inmiddels integraal onderdeel uit van de eigen Management Development opleiding binnen de organisatie en heeft een doorlooptijd van een half jaar per groep van 12 deelnemers. Centraal thema is Management ontwikkeling en Persoonlijke Groei.

Voor een bedrijf in de Energiesector is een maatwerktraject ontwikkeld en uitgevoerd onder de naam: "Omgevingsmanagement vanuit Persoonlijke Kracht". Dit traject is bestemd voor Professionals (HR, Controllers, Architecten), Hoofden en Teamleiders en voor directie en MT.

Voor diverse bedrijven in onder meer de zakelijke dienstverlening en in de zorgsector, zijn maatwerktrainingen ontwikkeld en uitgevoerd voor Directie en Management Team. Centrale thema's: aanscherpen van managementvaardigheden en verder ontwikkelen van authentiek leiderschap.

Bij diverse bedrijven is een bijdrage geleverd aan veranderings- en implementatie trajecten. Deze variëren van het faciliteren van eenmalige sessies tot en met een uitgebreide serie sessies voor diverse geledingen binnen de organisatie.