Incompany Training
voor Professionals.

Complete Trainingen en Workshops in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. 100% goedkeuring ESF subsidietrajecten, van aanvraag tot uitvoering.

Verander je organisatie van werkplek naar leercultuur.

Werkgeluk. Vitaliteit. Duurzaamheid... Bij organisatieontwikkeling realiseren succesvolle bedrijven steeds meer dat het om de ontwikkeling van de mens gaat. SenSolid biedt hiervoor op maat gemaakte workshops en trainingsprogramma's voor diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening, gericht op b.v. managers, interne adviseurs, jobcoaches, team- en unitmanagers, directieteams, MT's en afdelingen. Wij starten altijd met de vraag: "Hoeveel PK (Persoonlijke Kracht) heb jij?".

Kortom het gaat om het bevorderen en stimuleren van activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. En dat is precies de kern van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aanvraag

We begeleiden je organisatie met het aanvragen van de subsidies. Onze aanvragen zijn 100% goedgekeurd tot heden.

Voorbereiding

Wij doen alle nodige voorwerk; van intake tot en met het invullen, schrijven en indienen van documenten en verslagen.

Uitvoering

Het traject, verzorgd door ervaren trainers, staat geheel in het kader van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Europees Sociaal Fonds

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) geeft subsidie voor het opleiden en scholen van medewerkers. De voorbereidingen om in aanmerking te komen van een ESF subsidie nemen vaak veel tijd in beslag voor bedrijven en instellingen. Gelukkig hebben wij ervaring met subsidie aanvragen voor ESF trajecten. Daarom verzorgen wij het gehele traject voor jouw organisatie, van begin tot eind.

In het kader van duurzame inzetbaarheid verzorgt SenSolid ook de aanvraag en uitvoering van ESF trajecten, aangeboden door de Europese Unie.
Het logo van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Duurzame Inzetbaarheid 2020.

Met extra financiële bijdragen, verstrekt door de Europese Unie, heeft SenSolid vanaf 2015 met succes diverse maatwerktrajecten voor bedrijven en instellingen voorbereid, aangevraagd en uitgevoerd. Het betreft activiteiten in het kader van Duurzame Inzetbaarheid van Medewerkers van Bedrijven en Instellingen 2014-2020. Op deze wijze worden bedrijven en instellingen gestimuleerd om medewerkers te faciliteren.

Bedrijven en instellingen konden tot voor kort plannen indienen tot een maximum van € 20.000,00, waarvan er 50% (= €10.000,00) door de Europese Unie werd bijgedragen. Vanaf 2018 zijn deze bedragen verhoogd naar respectievelijk €25.000,00 en €12.500,00. Wil je hier gebruik van maken? Waarschijnlijk bestaat er nog een (laatste) mogelijkheid om deze subsidie aan te vragen. We houden je graag op de hoogte.

Gevoel voor Verandering.

Van elkaar, met elkaar en door elkaar leren, samen met je team. Ontwikkel jezelf en je medewerkers en kom tot nieuwe inzichten.

Het logo van USG People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid.

Case Study

USG People is een toonaangevend bedrijf in de recruitment sector en beheert meer dan 20 merken, waaronder Unique, Start People, Secretary Plus en USG Restart.

Empowering People

Voor USG People The Netherlands B.V., hebben we diverse werkzaamheden en activiteiten ontplooid op het gebied van onderzoek, advisering, coaching en training voor 180 medewerkers. Hiervoor hebben wij twee hoofdthema's uitgewerkt:

Het bevorderen van de leercultuur van werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.

Het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelingsmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.

Via een collega-bureau hebben alle betrokken medewerkers een Learning Agility Scan gemaakt en hebben de medewerkers daarna hetzij een individueel of groepsgesprek gevoerd met hun leidinggevende. Samen met de afdeling Opleiden en HR hebben we mede de vervolg plannen ontwikkeld, omgezet, uitgewerkt en uitgevoerd in diverse workshops:

Self-Awareness, Mental Agility & Change Agility

Deze workshops zijn ontwikkeld en uitgevoerd met als doel om de samenwerking binnen de afdelingen te vergroten door van elkaar te leren.

People Agility & Results Agility

Deze workshops zijn ontwikkeld en uitgevoerd met als doel om het ondernemersgericht denken en doen binnen de organisatie te bevorderen.

Duurzame Relaties

Meer dan een klant en meer dan een organisatie... Mensen met een passie voor ontwikkeling.

Samen leren, leven, werken.

Werk je in een team? Plan je kennismaking in om te ontdekken hoe jij de samenwerking binnen jouw organisatie kan vergroten.

In-company Training

Stimuleer je organisatie en je medewerkers met leertrajecten in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Volledig op maat - trajecten specifiek voor jouw doeleinden

Houd onbewuste kosten in de hand - vergroot de vitaliteit en het werkplezier

Zet visie en missie om naar aantoonbaar gedrag

Verbeter de samenwerking op je werk door efficiënter te werken

Verbeter de communicatie binnen je team, je afdeling, en je hele organisatie