Executive Coaching

Vergroot gegarandeerd je effectiviteit

Een Meetbaar en resultaatgericht proces

Executive Coaching

Je bent nu hier - en hoe verder? Met Executive Coaching bereik je het volgende niveau in jouw carrière en focussen we op leiderschapsvaardigheden voor de nieuwe generatie. Een transparant proces, dat meetbare resultaten oplevert én garandeert. SenSolid brengt Marshall Goldsmith's Stakeholder Centered Coaching proces naar Nederland. Dit proces wordt gebruikt door top executives binnen Fortune 500 bedrijven.

Stakeholder Centered Coaching heeft bij meer dan 11,000 leiders wereldwijd succesvolle resultaten geleverd: 97% werden betere leiders als gevolg!

%
Effectiviteit

Stakeholder Centered

Maak je groei waarneembaar. Betrek je collega's in het traject voor blijvende verandering.

Meetbaar

Coaching en ROI - Je vooruitgang wordt vastgelegd en gemeten. Je zult daadwerkelijk resultaten zien.

Duurzaamheid

Na afronding van het traject ben je in staat het zelfstandig voort te zetten, samen met je collega's.

Tevreden Klanten

In de afgelopen jaren heeft SenSolid verscheidene coachingstrajecten verzorgd voor o.a. de volgende klanten:

Het logo van USG People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Conclusion, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Start People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Rabobank, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de Bloomville, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Succlean, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van MAS OUTREACH, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van AREA, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid

Voor Wie?

Misschien wil je beter kunnen delegeren. Misschien wil met meer overtuiging presentaties geven. Of misschien wil je juist andere mensen in hun kracht zetten. Verandering begint bij bewustwording en het analyseren van je eigen overtuigingen. Veel sporters op hoog niveau hebben een coach die ervoor zorgt dat ze een topprestatie neerzetten. Vanuit die gedachte werken wij ook met jou. Aan het stigma "Je hebt een coach? Er is vast is iets fout met jou!" doen wij dus niet aan mee. Na een coachingstraject bij SenSolid beschik jij over alle benodigde handvatten om zelfstandig het proces voort te zetten en te blijven ontwikkelen, zodat jij elke keer weer een top prestatie kan neerzetten!

Executives - Je wilt een nog betere leider worden dan je nu al bent. Je wilt een proces leren dat meetbare resultaten oplevert voor jou, je team en je organisatie.

Directeuren - Je bent op zoek naar een proces dat meetbaar en gegarandeerd leiderschapseffectiviteit verhoogt, voor jezelf en/of voor je organisatie.

Managers - Je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien. Je kan hierbij een proces gebruiken dat aantoonbaar jouw leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelt.

TEAMS - Je wilt je eigen leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen en daarbij als team nog beter samenwerken als voorheen. Je wilt je teamdoelstellingen behalen én overtreffen.

Internationaal Geaccrediteerd

SenSolid hecht hoge waarde aan kwaliteit. Onze vormen van coaching zijn dan ook internationaal geaccrediteerd bij verschillende instanties zoals Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching (MGSCC), het European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Wij werken uitsluitend met effectieve methodes waarbij resultaten garant staan.

Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching, waar SenSolid geaccrediteerd is voor Executive Coaching
Het logo van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council)
Het logo van Nobco
Logo's van de instanties waar de executive coaching van SenSolid geaccrediteerd is

De Werkwijze

Aangezien Executive Coaching een individueel maatwerktraject is, kun je je hiervoor het gehele jaar door aanmelden. De doorlooptijd van een executive coachingstraject is 6 maanden tot 1 jaar. We beginnen met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake stellen we jouw gewenste doelstellingen vast en de daarbij horende resultaten, op basis van een 360 Assessment. Vervolgens starten we het traject. Op basis van FeedForward creëren we een actieplan. Je vooruitgang wordt waargenomen en gemeten door jouw stakeholders.

Het programma is compleet gefocust op het realiseren van jouw doelstellingen. Omdat verandering en groei niet alleen van binnen plaatsvinden maar ook van buiten worden waargenomen, spelen je 'stakeholders' een belangrijke rol in het proces. Je 'stakeholders' nemen je veranderingen waar, en geven je elke maand FeedForward en suggesties met betrekking tot je doelstellingen. Om het proces positief te doorlopen verwachten we drie eigenschappen van jou als leider: moed, bescheidenheid en discipline. We starten wij het traject ook uitsluitend onder twee volgende voorwaarden:

  • je bent écht gemotiveerd en wilt daadwerkelijk veranderen op het gebied van gedrag en houding (attitude)
  • je staat open voor een intensieve, integere, integrale en soms 'outside the box'-aanpak

De Coaches

Karel-31-July-e1533199176495-150x150-circle

Drs. Karel Knoester
Directeur

Karel is de oprichter van SenSolid en verzorgt al meer dan 20 jaar training, coaching en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Jasper-3-31-July-150x150-circle

Jasper Knoester
Innovatie Manager

Jasper werkte voorafgaand bij het team van Marshall Goldsmith gewerkt en daar bijgedragen aan het opleiden van honderden Marshall Goldsmith Certified Executive Coaches.

Het proces

Om je vooruitgang te meten hanteren we een meetbaar proces gedurende het traject. Het proces bestaat uit de volgende 7 stappen:

1. Vraag

De eerste stap lijkt simpel maar heeft het meeste impact. We gebruiken FeedForward om te kijken wat in de toekomst beter kan.

2. Luister

De gemakkelijkste stap in het proces, actief luisteren naar de suggesties van je 'stakeholders'. Luisteren en aantekeningen maken.

3. Dank

Zeg "dankjewel". Je 'stakeholders' geven suggesties met de beste bedoelingen, en daarvoor mag je ze gerust bedanken.

4. Denk

Nu je een aantal suggesties hebt ontvangen, gaan we een actieplan maken. Hiervoor gebruiken we technieken om tot de kern te komen.

5. Antwoord

Laat je 'stakeholders' weten waar ze in de komende tijd op moeten letten. Deel je actieplan voor een transparante samenwerking.

6. Verander

Laat je 'stakeholders' weten waar ze in de komende tijd op moeten letten. Deel je actieplan voor een transparante samenwerking.

7. Doorzetten

Herhaal maandelijks stap 1 tot 6. Ontvang FeedForward, creëer en deel je actieplan, en ga aan de slag. Zo creëer je duurzame en blijvende verandering.

Je investering

Mogelijkheid termijnbetalingen

Je kan bij ons ook de optie nemen om, zonder extra toeslagen, in termijnen te betalen (b.v. in 2, 3 of 6 maanden). Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op.

Executive Coaching

Op aanvraag
  • Een gerenommeerd proces
  • Resultaatgarantie
  • Uitgebreide 360 Assessment
  • 3 tussentijdse evaluatierapporten
  • Naslagwerken
  • Aangepaste trajecten