Doorbraak Coaching

Vergroot je werkgeluk en balans

Doorbreek belemmerende patronen

Doorbraak Coaching

SenSolid Doorbraak Coaching
op Lifestyle Experience, RTL4

Wil jij in een zeer korte tijd betere prestaties en blijvende resultaten behalen? Via Doorbraak Coaching verander je niet-helpende en ongewenste gedragspatronen naar gewenst gedrag, zodat jij je gewenste resultaten behaalt.

 • Creëer meer tijd en ruimte voor datgene dat jij wilt, zodat jij meer balans vindt in het leven.
 • Beheers technieken die jou in staat stellen om op het juiste moment in de juiste stemming te komen.
 • Krijg handvatten voor het geven en ontvangen van feedback op een positieve manier
 • Beheers technieken die jou in staat stellen om op het juiste moment in de juiste stemming te komen.
 • Doorbreek oude patronen die jou in de weg staan om de volgende stap in je leven succesvol te zetten.

1-op-1

Een transformerende ervaring in een veilige en vertrouwde omgeving met een ervaren coach.

2 dagen

Na je intake volgt een intensieve 2-daagse sessie (inclusief avond) waar we met jou aan de slag gaan.

Blijvende resultaten

Na afronding van het traject heb je alle nodige handvatten om jouw doelstellingen te behalen.

Tevreden Klanten

In de afgelopen jaren heeft SenSolid verscheidene coachingstrajecten verzorgd voor o.a. de volgende klanten:

Het logo van USG People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Conclusion, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Start People, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Rabobank, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van de Bloomville, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van Succlean, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van MAS OUTREACH, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid
Het logo van AREA, klant voor verschillende coachingstrajecten bij SenSolid

Voor Wie?

We realiseren ons tegenwoordig gelukkig steeds meer dat, bij elke vorm van vooruitgang, de mens centraal staat. Coaching heeft als doeleinde om je effectiviteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te vergroten. Verandering begint bij bewustwording en het analyseren van je eigen overtuigingen. Na een coachingstraject bij SenSolid beschik jij over alle benodigde handvatten om zelfstandig het proces voort te zetten en te blijven ontwikkelen, zodat jij elke keer weer een top prestatie kan neerzetten!

Professionals - Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien in jouw functie? Doorbraak Coaching is ideaal als je bewust bent dat er een aantal overtuigingen in de weg staan om jouw doel te bereiken.

Managers - Je wilt in een zeer kort tijdsbestek betere prestaties en blijvende resultaten behalen. Je hebt daarbij het gevoel dat je nog meer kan dan dat er momenteel uit komt.

Leiders - Je bent dichtbij de top en de volgende uitdaging is je eigen grenzen doorbreken. Je wilt bepaalde belemmeringen permanent opruimen om zo blijvende verandering te realiseren, zodat jij een effectievere leider kan zijn.

ZZP'ers - Weet jij wat je wilt en heb je hebt je doelstellingen voor ogen waarbij een aantal overtuigingen in de weg staan? Met Doorbraak Coaching krijg je handvatten om je te richten op wat jij wilt bereiken.

Internationaal Geaccrediteerd

SenSolid hecht hoge waarde aan kwaliteit. Onze vormen van coaching zijn dan ook internationaal geaccrediteerd bij verschillende instanties zoals het European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Wij werken uitsluitend met effectieve methodes waarbij resultaten garant staan.

Het logo van de American Board of NLP (ABNLP)
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH)
Het logo van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council)
Het logo van Nobco
Logo's van de instanties waar de doorbraak coaching van SenSolid geaccrediteerd is

De Werkwijze

Het traject Doorbraak Coaching begint met een uitgebreide intake waarin we samen vaststellen wat jij precies wilt bereiken. Daar maken we afspraken over. Daarna volgt het proces, zeer intensief en dynamisch, maar tegelijkertijd ontspannend en verrassend. Doorbraak Coaching is een intensief traject, dat individueel (1 op 1), in een 2-daagse wordt uitgevoerd in een rustgevende ambiance. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde methodieken en technieken die alle tot doel hebben om je te helpen om permanente (dus blijvende) veranderingen in gedrag en houding mogelijk te maken.

Aangezien Doorbraak Coaching een individueel maatwerktraject is, kun je je hiervoor het gehele jaar door aanmelden. Er wordt dan direct contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor de intake. In overleg bespreken we dan de data, doelstellingen en te bereiken resultaten vastgelegd. Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt telefonisch of via E-consult. Het succes van deze methode is afhankelijk van jouw inzet. Daarom starten wij het traject uitsluitend onder twee volgende voorwaarden:

 • je bent écht gemotiveerd en wilt daadwerkelijk veranderen op het gebied van gedrag en houding (attitude)
 • je staat open voor een intensieve, integere, integrale en soms 'outside the box'-aanpak

De Coach

Karel-31-July-e1533199176495-150x150-circle

Drs. Karel Knoester
Directeur

Karel is de oprichter van SenSolid en verzorgt al meer dan 20 jaar training, coaching en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Ervaringen

Ben je benieuwd hoe anderen de Doorbraak Coaching sessies hebben ervaren? Hieronder staan een aantal mooie testimonials.

Janet V.,
HR Manager

"Toevallig heb ik twee dagen geleden nog over je gesproken in het nieuwe MT waar ik nu deel uit maak. Ik besprak toen de enorm positieve ervaring en positieve bijdrage van de door jou verzorgde Doorbraak Coaching op mijn leven. 🙂
Ik ben mijn hart gaan volgen en ben wat met mijn passie gaan doen. En het voelt goed. Ik werk nu meer vanuit mezelf dan ooit te voren."

A. Kraster


"Tijdens deze coaching heb ik veel belemmeringen en negatieve emoties van me af kunnen schudden. Weer geluk en vertrouwen kunnen ervaren om hiermee zelfbewust mijn eigen pad te kunnen volgen. Karel is een bijzondere en integere man waar je echt je vertrouwen in kunt leggen tijdens zo'n persoonlijk traject."

Janneke F.
Marketing Manager

"Langs deze weg wil ik je heel hartelijk danken voor de 2 dagen Doorbraak Coaching in Elspeet. Ik kijk er met een warm en zeer bijzonder gevoel op terug. Zo fijn dat ik dit heb mogen meemaken en beleven. Ik merk ook echt dingen die ik nu anders benader, dat ik milder ben en vertrouwen voel; wat is dat fijn om te ervaren! Ik maak heel graag gebruik van de terugkomsessies."

Rob van Iperen
Projectmanager

"Ik zat vast met mijzelf en was op zoek naar antwoorden. Ik kende Karel van de NLP training en kwam in gesprek met hem over Doorbraak Coaching. Dit sloot aan bij mijn zoektocht naar antwoorden. De 1 op 1 sessies waren intens én gaven een duidelijk beeld en hebben de vragen beantwoord waar ik naar op zoek was!"

Ron v.d. G.
Directeur

Ik heb veel aan de Doorbraak Coaching gehad en krijg veel positieve opmerkingen om mij heen! Ben doende mijn agenda naar mijn hand te zetten. Doe aan fitness en werk aan het elimineren van vermoeidheid..."

Je Investering

Mogelijkheid termijnbetalingen

Je kan bij ons ook de optie nemen om, zonder extra toeslagen, in termijnen te betalen (b.v. in 2, 3 of 6 maanden). Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan gerust contact met ons op.

Overnachting

De Doorbraak Coaching sessies van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie - midden in het land én in de natuur.

Landgoed Stakenberg, waar de NLP trainingen en de Doorbraak Coaching van SenSolid worden gehouden

Doorbraak Coaching

Op aanvraag
 • Uitgebreide Intake
 • Doorbraak Coachingstraject
 • Evaluatie sessie
 • Les- en Studiemateriaal
 • Lunch en Diner
 • Onbeperkt koffie/thee/chocolademelk
 • Overnachting + ontbijt