info@sensolid.nl • 085-222 09 02

Coaching:
Van A naar Succes

De volgende stap in jouw ontwikkeling.

Website banner - client logos

Coachingstrajecten

NLP Practitioner cursist Erik Ham met Jasper Knoester van SenSolid

Doorbraak Coaching

Wil jij in een zeer korte tijd betere prestaties en blijvende resultaten behalen? Via Doorbraak Coaching verander je niet-helpende en ongewenste gedragspatronen naar gewenst gedrag, zodat jij jouw gewenste resultaten behaalt.

SenSolid team foto

Executive Coaching

Je bent nu hier - en hoe verder? Met Executive Coaching bereik je het volgende niveau in jouw carrière en focussen we op leiderschapsvaardigheden voor de nieuwe generatie. Een transparant proces, dat meetbare resultaten oplevert én garandeert. 

Sprieten op Landgoed Stakenberg

"Tijdens deze coaching heb ik veel belemmeringen en negatieve emoties van me af kunnen schudden. Weer geluk en vertrouwen kunnen ervaren om hiermee zelfbewust mijn eigen pad te kunnen volgen."

A. Kraster
Zelfstandig Ondernemer

Waarom Coaching?

We realiseren ons tegenwoordig gelukkig steeds meer dat, bij elke vorm van vooruitgang, de mens centraal staat. Coaching heeft als doeleinde om je effectiviteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te vergroten. Veel sporters op hoog niveau hebben een coach die ervoor zorgt dat ze een topprestatie neerzetten. Vanuit die gedachte werken wij ook met jou. Aan het stigma "Je hebt een coach? Er is vast is iets fout met jou!" doen wij dus niet aan mee.

Misschien wil je beter kunnen delegeren. Misschien wil met meer overtuiging presentaties geven. Of misschien wil je juist andere mensen in hun kracht zetten. Verandering begint bij bewustwording en het analyseren van je eigen overtuigingen. Na een coachingstraject bij SenSolid beschik jij over alle benodigde handvatten om zelfstandig het proces voort te zetten en te blijven ontwikkelen, zodat jij elke keer weer een top prestatie kan neerzetten!