Foto van Karel Knoester

Over Marjoleine Schoevers

 

Drs. Marjoleine Schoevers, Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.

Marjoleine is afgestudeerd als Persoonlijkheidspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie werkte zij als docent aan de Rechercheschool in Zutphen en vele jaren als trainer voor een groot organisatieadviesbureau. Ook volgde zij een opleiding Gestalt-therapie en Haptonomie.

Marjoleine is gefascineerd door gedrag van mensen, de interactie tussen mensen en de ontwikkeling van de mogelijkheden die mensen hebben. Haar passie is het optimaliseren van mensen en teams. Zij haalt haar voldoening uit de momenten dat de persoon er in slaagt een stap te zetten in de door haar (of hem) zelf gewenste richting.

Partijen die in hun samenwerking zijn vastgelopen helpt zij een handje om het proces weer vlot te trekken (conflictinterventie). Andere gebieden waarop zij teams en individuen faciliteert zijn persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit (communiceren, beïnvloeden) en coaching. In haar benadering combineert zij haar jarenlange ervaring in het trainings- en advieswerk met gedegen kennis van psychologie, maatschappelijke betrokkenheid en levenservaring. Marjoleine is geregistreerd als MZ (Medezeggenschap)-Opleider en opgenomen in het EuroPsy register.

Naast trainer en coach bij SenSolid heeft Marjoleine haar eigen trainingsbureau en is ze lecturer/trainer communicatie- en managementvaardigheden aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Je kunt Marjoleine rechtstreeks mailen naar: marjoleine.schoevers@sensolid.nl