Foto van Karel Knoester

Over Lydia de Wit

 

Al heel wat jaren geleden maakte Lydia de overstap naar trainer/therapeut. Zij volgde daartoe diverse NLP-trainingen bij toptrainers in zowel de Verenigde Staten als in Nederland. Via seminars en opleidingen bij gerenommeerde instituten bekwaamde zij zich in het begeleiden van familie-, loopbaan- en organisatieopstellingen en het werken met trauma's.

Door haar grote diversiteit aan opleidingen en leerstijlen kan Lydia vanuit vele gezichtspunten menselijke thema's benaderen en maakt zij de zeer hoge kwaliteit die zij verlangt van haar werk, waar. Zij vindt het belangrijk om de mensen met wie zij werkt naar een andere laag in zichzelf te brengen. Bereidheid tot verdiepen, leidt naar verandering; zo niet, wordt het meer van hetzelfde, van dat wat al gedacht of gedaan is maar in een ander jasje. Noch de klant, noch de opdrachtgever zit hier op te wachten.

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid bij de groei en "ont-wikkeling" van de klant of cursist staan hierbij centraal. Naast trainer en coach bij SenSolid, heeft Lydia haar eigen praktijk "Innerguiding".

 

Je kunt Lydia rechtstreeks mailen, naar:

lydia.dewit@sensolid.nl