Pakkend Presenteren

vanuit Persoonlijke Kracht

Drie afzonderlijke dagen. Een 'must' voor elke professional die (regelmatig) presenteert en die daar nog beter in wil worden!

Voor wie bestemd en hoe ervaren anderen de training Pakkend Presenteren vanuit Persoonlijke Kracht?

Voor jou, die beroepsmatig (regelmatig) presentaties houdt, dan wel gaat houden. Jij bent een Professional die wil leren om je eigen verhaal op een pakkende, boeiende wijze voor het voetlicht te brengen.

Klik hier om te lezen hoe anderen deze training hebben ervaren.

 

Wat is het resultaat?

Na afloop van de training weet je waar je op gaat letten bij de voorbereiding van de presentatie. Je hebt tijdens de training diverse oefeningen gedaan om jezelf onder alle omstandigheden "onder controle" te houden. Je bent in staat om op een aangename, verrassende manier contact te maken met jouw gehoor en weet hoe je een boeiende, pakkende presentatie kunt opbouwen en kunt geven. Jij en jouw boodschap staan namelijk centraal: het gaat om het presenteren vanuit jouw Eigen, Persoonlijke Kracht. Natuurlijk horen daar achtergrondinformatie, een uitstekende voorbereiding, een goede kennis van en werken met audio visuele media bij.

Introductie

Deze praktische training, waarin veel toegepaste kennis en technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zijn verwerkt, is een absolute 'must' voor jou, zeker wanneer je als professional (regelmatig) presentaties verzorgt. Je leert in drie dagen om jouw presentatie boeiend, enthousiast en met je eigen 'Personal Touch' te houden.

Wat is de inhoud?

De training Pakkend Presenteren vanuit Persoonlijke Kracht gebruikt veel inzichten en technieken vanuit NLP en bestaat uit drie blokken waarin je zelf veel oefent en daardoor veel ervaring opdoet:

BLOK 1: Hoe kom jij over
Jouw eigen houding en gedrag en wat straal je uit? Wat is jouw boodschap: inzicht in communicatie, voornamelijk op onbewust niveau (non-verbaal). Hoe schep je aandacht en vertrouwen? Hoe neem jij je gehoor mee? Hoe blijf je boeien?

BLOK 2: Passie
Wat is jouw verhaal? Wat heb jij te vertellen? Wat wil je overdragen? Presenteren vanuit vijf basishoudingen. Multi-level communicatie en de structuur van een pakkende presentatie.

BLOK 3: Wat is creëren
De kracht van metaforen en het gebruik ervan. Hoe bouw je eigenlijk jouw presentatie op? Hoe vergroot je jouw zelfvertrouwen? Hoe kun je onder alle omstandigheden jezelf blijven? Waarin ben jij uniek? Waar zit jouw creativiteit?

Hoe is de werkwijze?

Groepstraining met veel oefening in het presenteren. Een aantal theoretische modellen en denkwijzen wordt steeds direct omgezet in zelf doen en ervaren: Leren door Doen, ondersteund met video. Voor en tussen de trainingsdagen voer je korte opdrachten uit en bereid je mini-presentaties voor. Er wordt veel gebruik gemaakt van prima toepasbare en praktische NLP technieken. Tijdens de training krijg en geef je veel feedback.

 

Hoe lang duurt deze training?

De training bestaat uit 3 afzonderlijke dagen, met een tussenliggende periode van gemiddeld 3 weken. De doorlooptijd is 6 tot 8 weken. Zie voor de planning, hieronder.

 

Voortgang

Tijdens de training wordt jouw voortgang regelmatig besproken aan de hand van ondermeer video opnames.

Overige informatie

De training bestaat behalve uit zien en luisteren vooral uit veel doen en ervaren. Er wordt plenair en in kleine groepen gewerkt, met veel individuele coaching en feedback. Daarom maximaal 8 tot 12 deelnemers per groep. In de training Pakkend Presenteren vanuit Persoonlijke Kracht, leer je jouw eigen creativiteit aan te boren en gebruik te maken van je onbewuste mogelijkheden om op een boeiende, pakkende wijze te kunnen presenteren. De training is veel meer dan uitsluitend het 'kunstje leren'. Ooit heeft een enthousiaste deelnemer het ooit treffend samengevat: "Dit gaat de techniek vèr voorbij....".

Bij aanmelding vindt een telefonische intake of E-consult plaats, voor een eerste inventarisatie van de persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt eveneens telefonisch of via E-consult. Bij onvoldoende deelname wordt de training verplaatst naar de eerstvolgende beschikbare data.

Je investering

Je investering voor deze opleiding bedraagt: € 900,00
(inclusief koffie/thee/ijswater, lunches, lesmateriaal en een Certificaat van Deelname)  

Voor zakelijke klanten komt hier nog BTW bij.

 

NB. Ook de Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

 

Planning

Locatie Elspeet:

(B-16682)
donderdag 12 oktober 2017 dag 1 (PP172.1E) start: 9:30 eind: 16:30
maandag 06 november 2017 dag 2 (PP172.2E) start: 9:30 eind: 16:30
donderdag 23 november 2017 dag 3 (PP172.3E) start: 9:30 eind: 16:30
(C-16682)
woensdag 14 februari 2018 dag 1 (PP181.1E) start: 9:30 eind: 16:30
woensdag 07 maart 2018 dag 2 (PP181.2E) start: 9:30 eind: 16:30
woensdag 28 maart 2018 dag 3 (PP181.3E) start: 9:30 eind: 16:30

 

Meld je nu hier aan!

naar boven