NIEUW:

Presenteer jezelf met flair!

Nooit meer trillende knieën!

Training in 2 afzonderlijke dagen met veel persoonlijke aandacht, om je over je spreekangst heen te helpen!

Voor wie bestemd?

Voor jou, die ernaar verlangt om gewoon in een groep(je) bekenden of onbekenden –juist ook op onverwachte momenten- het woord te willen en kunnen voeren. De training kan ook incompany worden verzorgd.

Wat is het resultaat?

Na afloop van de training 'Presenteer jezelf met flair!', heb je je spreekangst overwonnen en ben je in staat om op een natuurlijke wijze je gedachten te verwoorden en deze (figuurlijk) zonder blikken en (letterlijk) zonder blozen over te brengen.

Introductie

Deze praktische training, waarin veel toegepaste kennis en technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zijn verwerkt, leert je om met vertrouwen het woord te voeren. Of dit nu op je werk of in privé is.

Wat is de inhoud?

De training 'Presenteer jezelf met flair!', maakt gebruik van veel inzichten en technieken vanuit NLP en bestaat uit twee afzonderlijke dagen waarin je zelf veel oefent in het spreken en daardoor veel ervaring opdoet.

Dag 1:
Hoe kom ik over en hoe wil ik overkomen? Hoe blokkeer ik? Hoe klap ik dicht? Wat kan ik goed en waarmee heb ik moeite? Inzicht in communicatie, voornamelijk op onbewust niveau (non-verbaal). Oefenen in het 'pitchen', waaronder elevator pitch en meer...

Dag 2:
Hoe stuur ik mezelf aan? Wat is helpend en wat juist niet? Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen bij het spreken? Hoe kan ik onder alle omstandigheden mezelf blijven? Authentiek spreken.

Hoe is de werkwijze?

Training in kleine groep met veel oefening in het spreken. Een aantal theoretische modellen en denkwijzen wordt steeds direct omgezet in zelf doen en ervaren: Leren door Doen, eventueel ondersteund met video. Tijdens de training krijg en geef je veel feedback.

Hoe lang duurt deze training?

De training 'Presenteer jezelf met flair!' bestaat uit 2 afzonderlijke dagen, met een tussenliggende periode van ca. 4 weken.

 

Wat is de doorlooptijd?

Ca. 4 weken.

 

Overige informatie

De training bestaat behalve uit zien en luisteren vooral uit veel doen en ervaren. Er wordt plenair en in kleine groepen gewerkt, met veel individuele coaching en feedback. Daarom werken we met ca. 6 - 9 deelnemers per groep. Bij aanmelding vindt een telefonische intake of E-consult plaats, voor een eerste inventarisatie van de persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst en bij voldoende aanmeldingen worden in onderling overleg de data vastgesteld.

Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt eveneens telefonisch of via E-consult. Bij onvoldoende deelname wordt de training verplaatst naar de eerstvolgende beschikbare data.

 

Je investering

Prijs op aanvraag

 

Planning

 

 
             

 

 

 

 

naar boven