NIEUW! Intensieve versnelde opleiding

NLP Practitioner Plus & Coaching

Vanaf 2015 verzorgen we enkel nog de Intensieve opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching in "Eight Days A Week". Acht dagen (en avonden) helemaal ondergedompeld in NLP, gecombineerd met Moderne Hypnose, Hypnotherapie en Reiki 1.

Van tevoren ontvang je een link, die toegang geeft tot uitgebreid studie-materiaal, uitsluitend bestemd voor zelfstudie en voorbereiding.

De intensieve opleiding die we nu aanbieden, leidt op tot maar liefst 3 Certificaten, te weten:

1. NLP Practitioner & Coaching

2. Practitioner Hypnose & Hypnotherapie

3. Reiki 1 werken met universele (helende) energie volgens

   de Dr. Usui methode.


Voor wie bestemd en hoe anderen de opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching hebben ervaren?

De opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching is bedoeld voor jou, die vooral wil werken aan je eigen persoonlijke en professionele ont-wikkeling. Doordat de aangeboden avondprogramma's aangevuld worden met voornamelijk Moderne Hypnose & Hypnotherapie en Reiki (volgens de Dr Usui methode), krijg je een uitstekende basis om de verworven kennis, inzichten en technieken uitvoerig te oefenen, te ervaren en toe te passen.

Klik hier om te lezen hoe anderen deze opleiding hebben ervaren en klik hier om de beoordeling via Springest te zien.

 

Wat is het resultaat?

Na deze opleiding heb je meer inzicht gekregen in jezelf en in de ander door ondermeer de vooronderstellingen van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) te vertalen naar je eigen (praktijk)situatie. Ook kun je de belangrijkste technieken, gericht op effectieve communicatie en gedragsverandering op Practitioner niveau toepassen. Dit alles begint met het idee dat we de werkelijkheid gefilterd waarnemen. Onze zintuigen laten niet alles door en we filteren voortdurend. Door bewuster waar te nemen, kunnen we anders en beter kijken naar onze eigen situatie en kunnen we die veranderen. Veel technieken uit NLP worden toegepast binnen het bedrijfsleven, onderwijs, hulpverlening en gezondheidszorg. Bij de opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching, leer je enerzijds de basistechnieken van het waarnemen en handelen (=gedrag) toepassen. Anderzijds maak je in de avondprogramma's kennis met een aantal 'outside/out of the box' technieken en methodieken dat jouw communicatie en coachings-vaardigheden enorm zal vergroten!

 

Introductie

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling modellen voor het begrijpen en veranderen van de innerlijke ervaring. NLP helpt je om de wisselwerking tussen je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier te beïnvloeden. NLP Practitioner Plus & Coaching richt zich naast de basis inzichten van NLP op Practitioner niveau ook op het vergroten van je coachingsvaardigheden. De opleiding behandelt in de dagprogramma's een geavanceerde set van (basis)technieken en (basis)methodieken en biedt inzicht in ondermeer communicatie, motivatie, gedrag en (gedrags)verandering. In de aansluitende avondprogramma's maak je kennis met andere, aanvullende technieken die je goed kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Zowel privé als op het werk, bij samenwerken, leidinggeven en coachen in de meest brede zin.

 

Wat is de inhoud?

Het programma van de opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching voldoet ruimschoots aan de voorgeschreven eisen van de American Board of NLP. Dit betekent dat in ieder geval aan bod komen:

   • de vooronderstellingen van NLP
   • doelen stellen en doelen bereiken
   • veranderingstechnieken
   • waarnemingstechnieken
   • patroonherkenning en modellen
   • communicatie en het werken met delen
   • tijdsordening en als extra diverse time based techniques
   • basisvaardigheden 'rapport', of: vertrouwen opbouwen
   • taalpatronen en testvormen

Daarnaast worden in de aansluitende avondprogramma's mooie aanvullende technieken op Practitioner niveau aangeboden, zoals:

   • Moderne Hypnose & Hypnotherapie Practitioner: leer en ervaar de kracht van taal en suggestie en ontdek welke (ongekende) mogelijkheden je op onbewust niveau hebt en hoe je hier meer gebruik van kunt maken
   • Reiki 1: leer en ervaar om heel gericht te werken met universele helende energie volgens de Dr Usui methode

 

Hoe is de werkwijze?

We werken met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast plenaire kennis overdracht en diverse demo's (HOE werkt een techniek), is er veel gelegenheid om in kleine groepen (in 2- of 3-tallen) intensief te oefenen en te experimenteren.

 

Wat is de doorlooptijd?

De opleiding wordt in groepsverband gegeven, en wel in 8 dagen (met avondprogramma's) achtereen!

De avonden worden ingevuld met 'specialties' (zie onder inhoud).

Van 24 februari - 3 maart 2018 wordt de eerstvolgende 'Intensieve, versnelde opleiding NLP Practitioner & Coaching weer gehouden in Elspeet, Veluwe Hotel Stakenberg. "Eight Days A Week", oftewel 8 dagen (en 7 avonden) achtereen midden in de bossen en op de hei...

 

Welke voorkennis is nodig?

Geen specifieke voorkennis vereist. Het opleidingsniveau van deze opleiding is HBO. Het allerbelangrijkste is dat je open staat voor 'outside/out of the box' denken.

 

Toetsing

Om het certificaat te behalen, heb je de (open boek)toets op voldoende niveau gemaakt; heb je via een demo laten zien dat je de stof beheerst en heb je een attendance (aanwezigheid) van >90%. Ter afsluiting van de opleiding, ontvang je op de laatste (certificerings)dag, 3 certificaten:

    1. NLP Practitioner & Coaching (internationaal erkend door de American Board of NLP en The International Network for Humanistic Neuro Linguistic Psychology).

    2. Practitioner Moderne Hypnose & Hypnotherapie: kennismaking met en verdieping van de kracht van taal en suggestie (internationaal erkend door de American Board of Hypnotherapy)

    3. Reiki 1: heel gericht werken met universele helende energie volgens de Dr. Usui methode

 

 

Je investering

Ideaal wanneer je gewoon in een hele korte tijd en op een bijzondere wijze ervaring wilt opdoen met geavanceerde en effectieve 'outside/out of the box' technieken en methodieken.

 

Je investering voor deze opleiding bedraagt:
€ 3.350,00

 

(inclusief uitgebreid les-/studiemateriaal, certificering koffie/thee/ijswater, alle lunches, alle diners én alle overnachtingskosten plus 1 ontspanningsmassage door een professional!)

 

  all inclusive

 

Voor zakelijke klanten komt hier nog BTW bij.

 

NB. De Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

 

Meld je nu hier aan en schrijf je in!

Planning intensieve, versnelde opleiding NLP Practitioner Plus & Coaching

Locatie Elspeet

Voorjaar 2018:

zaterdag 24 februari 2018 dag 1   start: 9:30 eind: 21:30
zondag 25 februari 2018 dag 2   start: 9:30 eind: 21:30
maandag 26 februari 2018 dag 3   start: 9:30 eind: 21:30
dinsdag 27 februari 2018 dag 4   start: 9:30 eind: 21:30
woensdag 28 februari 2018 dag 5   start: 9:30 eind: 21:30
donderdag 1 maart 2018 dag 6   start: 9:30 eind: 21:30
vrijdag 2 maart 2018 dag 7   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 3 maart 2018 dag 8 Certific. start: 9:30 eind: 16:30

Locatie Elspeet

Zomer 2018:

zaterdag 14 juli 2018 dag 1   start: 9:30 eind: 21:30
zondag 15 juli 2018 dag 2   start: 9:30 eind: 21:30
maandag 16 juli 2018 dag 3   start: 9:30 eind: 21:30
dinsdag 17 juli 2018 dag 4   start: 9:30 eind: 21:30
woensdag 18 juli 2018 dag 5   start: 9:30 eind: 21:30
donderdag 19 juli 2018 dag 6   start: 9:30 eind: 21:30
vrijdag 20 juli 2018 dag 7   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 21 juli 2018 dag 8 Certific. start: 9:30 eind: 16:30
naar boven