VERNIEUWD:

NLP en meer... voor Beginners

2-daagse intro

NLP wat kan ik er mee?

Voor wie bestemd en hoe hebben anderen deze cursus ervaren?

Deze 2-daagse wordt uitsluitend als in-company training/workshop aangeboden.

Klik hier om te lezen hoe anderen deze cursus hebben ervaren.

 

Wat is het resultaat?

Na deze introductiecursus heb je als deelnemer een goed beeld gekregen wat NLP inhoudt, waar het zich mee bezig houdt en hoe je er gebruik van kunt maken op je werk (en in je privé leven). De tweedaagse training biedt een eerste verdieping van je NLP kennis en vaardigheden én een eerste verkenning van of kennismaking met Moderne Hypnose & Hypnotherapie, gecombineerd met Reiki (werken met energie).

Introductie

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling modellen voor het begrijpen en veranderen van de innerlijke ervaring. NLP helpt mensen om de wisselwerking tussen hun gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier te beïnvloeden. Daarvoor worden bestaande inzichten uit de neurologie, de linguïstiek, de psychologie en de cybernetica (stuurkunde) gecombineerd tot een nieuw geheel. NLP biedt denkkaders en praktische tools voor ieder vakgebied waar communicatie belangrijk is. Communicatie met anderen, maar evenzeer communicatie met verschillende kanten van jezelf. Daarbij wordt gewerkt met zowel de taal als met innerlijke beelden, emoties en onbewuste non-verbale signalen. De introductiecursus NLP voor Beginners geeft je een goed inzicht wat NLP precies is en wat je ermee kunt doen in je dagelijkse praktijk.

Wat is de inhoud?

De introductiecursus NLP voor Beginners geeft meer inzicht in hoe je nog makkelijker contact kunt maken met anderen. En hoe je met plezier en veel energie je doelen kunt bereiken. Kortom, maak kennis met NLP en ervaar de krachtige wijze om inzicht te krijgen in waarom we doen zoals we doen! In deze kennismaking worden de volgende belangrijke NLP thema's en technieken behandeld:

   • De vooronderstellingen van NLP
   • NLP Communicatiemodel
   • NLP en management
   • De kracht van 'Rapport'
   • Representatiesystemen
   • Ankeren
   • Feedback geven en ontvangen
   • Waarnemingsposities

   Plus:

   • Kennismaking Hypnotherapie
   • Kennismaking Reiki (werken met energie)

 

Hoe is de werkwijze?

Groepstraining in-company met veel oefeningen in twee- of drietallen. Op deze wijze kun je optimaal ervaring opdoen met de effecten van enkele belangrijke NLP technieken, in combinatie met Hypnose/Hypnotherapie en Reiki.

Hoe lang duurt deze training?

De introductietraining NLP en meer... voor Beginners wordt gehouden in een 2-daagse op locatie, inclusief avondprogramma.

Overige informatie

Na aanmelding nemen we direct contact op om de details te bespreken.

Je investering

Het tarief is afhankelijk van de definitieve invulling.

 

Planning

 

De datum van uitvoering wordt in onderling overleg bepaald.

 

 Meld je nu hier aan!

 

 

 

 

 

 

naar boven