Nog meer Maatwerk

Naast de al genoemde incompany maatwerktrajecten:

  • Voor diverse bedrijven levert SenSolid regelmatig een bijdrage aan een bedrijfs event. Dit gebeurt via een interactieve, inspirerende, sprankelende en motiverende presentatie/mini-workshop, met de pakkende titel: "Hoeveel PK heb jij?"
  • Deelnemers ervaren tijdens deze presentatie/mini-workshop, hoe je meer inzicht kunt krijgen in onbewuste processen. Ook ondervinden ze hoe je meer gebruik kunt maken van je eigen Persoonlijke Kracht. Met name door te focussen!
    Deze inspirerende en interactieve presentatie/mini-workshop duurt ongeveer 1,5 - 2,5 uur. De grootte van de groep kan variëren van ca. 50 tot 1.000 personen. Informeer naar de mogelijkheden en klik hier.
  • Voor een bedrijf in de zakelijke dienstverlening is een speciaal voor hen ontwikkelde training gemaakt en verzorgd voor consulenten, screeners, jobcoaches, team- en unitmanagers. Centraal hierin staat de praktische toepassing van NLP technieken op het gebied van de eigen Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling.
  • Voor een bedrijf in de Telecomsector is een speciaal programma ontwikkeld en jaarlijks diverse malen uitgevoerd voor aankomende Winkelmanagers. Dit traject maakt inmiddels integraal onderdeel uit van de eigen Management Development opleiding binnen de organisatie en heeft een doorlooptijd van een half jaar per groep van 12 deelnemers. Centraal thema is Management ontwikkeling en Persoonlijke Groei.
  • Voor een bedrijf in de Energiesector is een maatwerktraject ontwikkeld en uitgevoerd onder de naam: "Omgevingsmanagement vanuit Persoonlijke Kracht". Dit traject is bestemd voor Professionals (HR, Controllers, Architecten), Hoofden en Teamleiders en voor directie en MT.
  • Voor diverse bedrijven in onder meer de zakelijke dienstverlening en in de zorgsector, zijn maatwerktrainingen ontwikkeld en uitgevoerd voor Directie en Management Team. Centrale thema's: aanscherpen van managementvaardigheden en verder ont-wikkelen van authentiek leiderschap.
  • Bij diverse bedrijven is een bijdrage geleverd aan veranderings- en implementatie trajecten. Deze variëren van het faciliteren van eenmalige sessies tot en met een uitgebreide serie sessies voor diverse geledingen binnen de organisatie.